Πως στέλνω μεγάλα αρχεία ή πολλά αρχεία μαζί

Οι περισσότερες υπηρεσίες email έχουν περιορισμό στο μέγεθος (περίπου 10 MB) που μπορεί να έχει κάθε μήνυμα (email). Αυτό σημαίνει πως αν έχετε υλικό το οποίο θέλετε να στείλετε και ξεπερνάει το μέγεθος αυτό, το email σας δεν θα σταλεί. Για το λόγο αυτό σας στέλνουμε μια πολύ χρήσιμη και δωρεάν, online υπηρεσία η οποία κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς, στέλνει τα αρχεία μεγάλου μεγέθους! Δείτε αναλυτικά τον οδηγό για να γνωρίζετε πως να τη χρησιμοποιήσετε.

Αποστολή αρχείων μεγάλου μεγέθους μέσω WeTransfer.com

 
Ανοίγετε την σελίδα www.WeTransfer.com και θα εμφανιστεί το παρακάτω μενού: 

A ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - Αν ΔΕΝ γνωρίζετε το email του παραλήπτη αλλά θέλετε να στείλετε κάποια αρχεία:

  1. Στο πεδίο "Add your files" πατάτε και ανεβάζετε τα αρχεία σας. Όσα αρχεία θέλετε μέχρι 2 GB.
  2. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί με τις τελίτσες που βρίσκεται στην κάτω αριστερή πλευρά της φόρμας όπως φαίνεται στην επόμενη εικόνα και να επιλέξετε την επιλογή Link.

wetransfer001

Επόμενο στάδιο, επιλέγετε τον τρόπου που θέλετε να μοιραστείτε τα αρχεία σας.

wetransfer0022

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Transfer" για να εμφανιστεί ο σύνδεσμος. 

wetransfer002

Μπορείτε να στείλετε ή να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με οποιονδήποτε θέλετε να έχει πρόσβαση στα αρχεία που μόλις ανεβάσατε (*Προσοχή καθώς τα αρχεία αυτά είναι διαθέσιμα 7-10 ημέρες).

Β ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ - Αν γνωρίζετε το email του παραλήπτη τότε συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία που φαίνονται και στην φωτογραφία:

1. Στο πεδίο που γράφει "Email to" συμπληρώνετε το email του παραλήπτη. Σε ποιον δηλαδή θέλετε να στείλετε τα αρχεία.
2. Στο πεδίο που γράφει "Your email" συμπληρώνετε το email σας.
3. Γράφετε το μήνυμά σας.
Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία πατάτε το κουμπί "Transfer" και αυτό ήταν! Ο παραλήπτης θα λάβει το μήνυμά σας και τα αρχεία 
 

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status