Αναλαμβάνουμε παρουσιάσεις PowerPoint για κάθε περίπτωση. Παρουσίαση Πτυχιακής εργασίας, Διπλωματικής ή Εξαμήνου.

paroysiasi powerpoint ptyxiakis ergasias

Η πολυετής πορεία μας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μας έχει κάνει να αντιληφθούμε ότι η δημιουργία μίας παρουσίασης για την πτυχιακή εργασία, διπλωματική εργασία ή εργασία εξαμήνου είναι μία εξαιρετικά στρεσογόνος και απαιτητική διαδικασία. Γνωρίζουμε ότι συχνά χρειάζονται σύνθετες δεξιότητες για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το SBS Studies με μεγάλη εμπειρία στις παρουσιάσεις (περισσότερες από 300 στον αριθμό!) μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε είδους παρουσίαση PowePoint χρησιμοποιώντας επαγγελματικά πρότυπα. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη διόρθωση παρουσιάσεων για πτυχιακές, διπλωματικές ή εργασίες εξαμήνου, τόσο από Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ - ΑΤΕΙ - Κολλέγια - ΙΕΚ - Μεταπτυχιακά τμήματα εξ'αποστάσεως κ.α.), όσο και από ξένα πανεπιστήμια και κολλέγια μέσα σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. Η κάθε παρουσίαση πρέπει να πληροί τα ποιοτικά πρότυπα που θέτουμε για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην τελική παρουσίαση της εργασίας σας. Σχεδιάζουμε τις παρουσιάσεις με βάση τις προδιαγραφές που θέτουμε εμείς εκτός και αν έχετε κάποια συγκεκριμένα πρότυπα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε (φόντο, γραμματοσειρές, κίνηση). Σας παραδίδουμε την παρουσίαση (το αρχείο PPT) έγκαιρα, με εγγύηση για ποιοτικά αποτελέσματα.

Επιπρόσθετα με την δημιουργία της παρουσίας, παρέχουμε και μια υποστηρικτική, εικονική προετοιμασία παρουσίασης με διάρκεια 90 λεπτά. Στην τηλεδιάσκεψη αυτή γίνεται μια δοκιμαστική παρουσίαση μέσω Skype μέσα από την οποία γίνεται η διόρθωση λαθών, διαχείριση ερωτήσεων, χρόνου και άγχους. Αυτή η διαδικασία βοηθάει πολύ στην προετοιμασία και γίνεται συνήθως 1-2 ημέρες πριν την τελική παρουσίαση.

Προετοιμασία Παρουσίασης και Δημιουργία PowerPoint για Πτυχιακές εργασίες, Διπλωματικές εργασίες ή Εργασίες Εξαμήνου

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil