Blog με φοιτητικά νέα για όλα τα τμήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Τίτλοι σπουδών και οι συντομογραφίες τους

Τίτλοι σπουδών και οι συντομογραφίες τους

Κάθε τίτλος σπουδών, αποδίδεται με ορισμένες συντομογραφίες οι οποίες βασίζονται στο αγγλοσαξονικό εκπαιδευτικό σύστημα. Σύμφωνα με αυτό, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι διακρίνονται ανάλογα με το επίπεδο εμβάθυνσης σε Certificate και Diploma, σε Master και διδακτορικό. Επομένως ως γενικός κανόνας, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι φέρουν το Msc και οι διδακτορικοί το Phd.

Ποιο είναι το καλύτερο φροντιστήριο ΕΑΠ;

Ποιο είναι το καλύτερο φροντιστήριο ΕΑΠ;

Το φοιτητικό φροντιστήριο SBS Studies, συνιστά την καλύτερη επιλογή φροντιστηρίου για το ΕΑΠ και για την υποστήριξη σε εργασίες ΕΑΠ λόγω της δεκαετούς και πλέον εμπειρίας μας και της απόλυτης εξειδίκευσής μας πάνω στις απαιτήσεις κάθε διδακτικού έτους, από την έναρξη έως τη λήξη του.

Blog αναζήτησης επιστημονικών άρθρων

Blog αναζήτησης επιστημονικών άρθρων

Μια επιστημονική εργασία για να θεωρηθεί έγκυρη, οφείλει να είναι επαρκώς τεκμηριωμένη βιβλιογραφικά και να βασίζεται σε επιστημονικά άρθρα. Για την επιτυχή διεκπεραίωση οποιουδήποτε έργου καλό θα ήταν να κάνετε μια έρευνα και να εντοπίσετε δεδομένα από έγκυρες πηγές και αν είναι δυνατόν από πρόσφατα δημοσιευμένες μελέτες ή έρευνες.

Οδηγός Επιβίωσης Πρωτοετών Φοιτητών
Οδηγός Επιβίωσης Πρωτοετών Φοιτητών

Οδηγός Επιβίωσης Πρωτοετών Φοιτητών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Καταρχάς, πρέπει να σου δώσουμε τα συγχαρητήριά μας. Ένας κύκλος της ζωής σου μόλις έκλεισε και ένας άλλος ανοίγεται μπροστά σου. Τα φοιτητικά χρόνια είναι και αυτά που θα μείνουν ανεξίτηλα στο μυαλό σου και θα μαζέψεις πολλές ιστορίες για το βιβλίο της ζωής σου. Χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες και έρωτες είναι λίγα από όσα έχεις να... γνωρίσεις και να ζήσεις. Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΑΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πιο σημαντικά νέα της φοιτητικής σου ζωής ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Εκπαιδευτική Πύλη του ΕΑΠ (EAP Portal)

Εκπαιδευτική Πύλη του ΕΑΠ (EAP Portal)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο  έχει σχεδιάσει την Εκπαιδευτική του Πύλη, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών, μεγάλο μέρος των οποίων φοιτά εξ αποστάσεως. Μέσω του Eap Portal, http://portal.eap.gr/,  οι φοιτητές μπορούν να περιηγηθούν στις «Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία», στους «Ηλεκτρονικούς Χώρους Εκπαιδευτικής Διαδικασίας», στην «Υπηρεσία Τηλεδιασκέψεων» και στο « Αποθετήριο Ψηφιακού Διδακτικού Υλικού».

Η λίστα με τα καλύτερα και τα χειρότερα Μεταπτυχιακά για το 2017 από το forbes

Η λίστα με τα καλύτερα και τα χειρότερα Μεταπτυχιακά για το 2017 από το forbes

Η ΛΙΣΤΑ με τα καλύτερα και τα χειρότερα Μεταπτυχιακά για το 2017 Καλύτερα Μεταπτυχιακά: Ένα μεταπτυχιακό, θα μπορούσε να αποδειχτεί ένας σπουδαίος τρόπος για να κάνει κάποιος στροφή στην καριέρα του, ή να δημιουργήσει δυναμική εξέλιξης στην υπάρχουσα.

Τι είναι η Ειδική Αγωγή

Τι είναι η Ειδική Αγωγή

Η Ειδική Αγωγή είναι μία πρόσφατη σχετικά επιστήμη που αποσκοπεί στην ένταξη των παιδιών με ειδικές ανάγκες στο οικογενειακό, σχολικό και κοινωνικό πλαίσιο όπου ζουν και στην εξάλειψη της περιθωριοποίησης και απομόνωσής τους.

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil