Όλη η διαδικασία συνεργασίας με το SBS Studies - Πως λειτουργεί

Η διαδικασία συνεργασίας με το SBS Studies έχει απλοποιηθεί και έχει βελτιωθεί για να έχετε άμεσα την κοστολόγηση της κάθε εργασίας σας καθώς και να διαχειρίζεστε όλα τα έργα σε ένα εύκολο περιβάλλον διαχείρισης. 

Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας εκτός από τη διαφάνεια στη συνεργασία, ένα νέο, ευέλικτο σύστημα άμεσης επικοινωνίας του πελάτη με τον πιστοποιημένο συνεργάτη/συγγραφέα, που βελτιώνει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Στην ενότητα αυτή θα γράψουμε όλα τα βήματα από την αρχή μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου σας.

1. Συμπλήρωση φόρμας κοστολόγησης

020 examΤο πρώτο βήμα είναι ίσως και το σημαντικότερο καθώς θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα κοστολόγηση με όλες τις απαιτήσεις. Στη φόρμα παραγγελίας, σας ζητείται να αναφέρετε την προθεσμία και να επιλέξετε το επίπεδο πολυπλοκότητας της δουλειάς σας καθώς και να δώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για την εργασία σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε ακριβείς με την περιγραφή της εργασίας σας γιατί οι συνεργάτες μας πάνω σε αυτές τις απαιτήσεις θα δουλέψουν.

2. Περιμένετε να λάβετε την προσφορά

αναμονή προσφοράς sbs studiesΤο επόμενο βήμα είναι να περιμένετε τους συνεργάτες μας που εξειδικεύονται στο αντικείμενο, να σας αποστείλλουν μια προσφορά για το έργο σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από 6 ώρες έως και 3 ημέρες ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον όγκο που θα πρέπει να μελετήσουν οι συνεργάτες μας.

Την πρόταση μπορείτε να την δείτε στο Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών αλλά ταυτόχρονα θα σας έχει σταλεί στο email σας (το email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή). Κάποιες φορές υπάρχει περίπτωση το email να βρεθεί στα ανεπιθύμητα επομένως προσθέστε το info@sbs-studies.gr στις επαφές σας για να είστε σίγουροι πως δε θα χάσετε κάποια προσφορά.

 

3. Αποδοχή της προσφοράς

024 diplomaΤο επόμενο βήμα είναι να αποδεχτείτε την προσφορά μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί. Αμέσως μετά θα λάβατε στο email σας τα επόμενα βήματα και τους λογαρισμούς για να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού που αναφέρετε στην πρόταση.

Όταν θα ολοκληρώσετε την κατάθεση του ποσού θα πρέπει να πατήσετε το αντίστοιχο κουμπί για να μας ενημερώσετε και εμάς για την κατάθεση ώστε να γίνει άμεσα η επιβεβαίωση.

4. Γνωρίστε τον καθηγητή που θα συνεργαστείτε

005 teacherΣτο επόμενο βήμα θα δημιουργηθεί η καρτέλα στην οποία θα μπορείτε να γνωριστείτε με τον καθηγητή (πιστοποιημένος συνεργάτης του SBS Studies) που έχει αναλάβει την εργασία σας και θα μπορέσετε να ανταλλάξετε απόψεις και υλικό σχετικό με την εργασία.

Ο καθηγητής θα σας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων (τμηματικές παραδόσεις) ανάλογα με την έκταση και το είδος της εργασίας.

Θεωρείται πολύ σημαντικό στάδιο για να μπορέσουμε να έχουμε ένα πολύ ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα.

5. Παραλάβετε το έργο σας

005 teacherΤο τελευταίο στάδιο είναι αυτό της τελικής παράδοσης. Σας αποστέλλουμε το τελικό παραδοτέο το οποίο θα πληροί όλες τις αρχικές απαιτήσεις και θα έχει περάσει από το στάδιο του ποιοτικού ελέγχου του φροντιστηρίου.

Τα έργα αποστέλλονται στο Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών του SBS Studies μέσα από το οποίο μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με τον συνεργάτη οτιδήποτε αφορά το τελικό παραδοτέο καθώς επίσης και να ζητήσετε τυχόν αλλαγές.

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil