Πως να εισάγετε πίνακα περιεχομένων στο Word 365 (Βίντεο)

Στον συγκεκριμένο οδηγό αναλύεται η εισαγωγή πίνακα περιεχομένων στο Word  365/2016 (η ίδια διαδικασία είναι και σε προηγούμενες εκδόσεις 2007, 2010). Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν τα κεφάλαια με τον προκαθορισμένο τρόπο ώστε να ανανεώνεται αυτόματα ο πίνακας περιεχομένων σε κάθε αλλαγή. Ακόμα και ο αριθμός της σελίδας να ανανεώνεται αυτόματα.

01. Επιλογή Στυλ Επικεφαλίδας

Το πρώτο πράγματα που θα πρέπει να εφαρμόσετε είναι το στύλ "Επικεφαλίδας" στους τίτλους των κεφαλαίων. Αυτό γίνεται επιλέγοντας το κείμενο και πατώντας στην στην αντίστοιχη επιλογή της Επικεφαλίδας όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

microsoft-word-heading-format

Εφαρμόζετε την πρώτη επικεφαλίδα για τα βασικά κεφάλαια και την δεύτερη για τα υποκεφάλαια. 

Μετά την εφαρμογή των επικεφαλίδων το κείμενο θα έχει την παρακάτω δομή:

δομή μορφοποιημένου κειμένου με επικεφαλίδες στο word

02. Εισαγωγή αυτόματου πίνακα περιεχομένων

Τέλος για να προστεθεί ο αυτόματος πίνακας περιεχομένων θα πρέπει να πατήσετε στην καρτέλα Αναφορές -> Πίνακας Περιεχομένων -> Αυτόματος πίνακας περιεχομένων

αναφορές πίνακας περιεχομένων

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το παράδειγμα που αναφέραμε παραπάνω τότε ο πίνακας περιεχομένων σας θα πρέπει να μοιάζει με αυτόν της επόμενης εικόνας:

pinakas periexomenwn word2007

Λέξεις κλειδιά : πτυχιακές εργασίες, διπλωματικές εργασίες, εργασίες εαπ


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status