Γιατί να επιλέξω το SBS Studies;

Δείτε τρείς από τους βασικότερους λόγους για να επιλέξετε το SBS Studies:

  • Το SBS Studies είναι το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ με τους εκπονητές μέσα από ένα επαναστατικό Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει και τα προσωπικά στοιχεία!
  • Το SBS Studies διαθέτει μεγάλο αριθμό άρτια καταρτισμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, με αποτέλεσμα να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημιακών θεμάτων, τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε επίπεδο πλήρους εκπόνησης.
  • Το μοναδικό φροντιστήριο με άριστη αξιολόγηση και καμία αρνητική!
  • Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δείτε περισσότερα για πώς διασφαλίζουμε την ποιότητα : https://www.sbs-studies.gr/politiki-poiotitas

Πώς θα επικοινωνώ με τον εκπονητή/συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία μου;

Η επικοινωνία θα γίνεται άμεσα μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών. Ο κάθε πελάτης έχει το δικό του κωδικό εισόδου για να ελέγχει την πρόοδο της εργασίας, τα οικονομικά στοιχεία καθώς επίσης μπορεί να επικοινωνεί με τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία του άμεσα χωρίς να χρειάζεται το φροντιστήριο να κάνει το μεσάζοντα!

Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου στοιχεία;

Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν μόνο στη διάθεση του διαχειριστικού τμήματος του SBS Studies και δεν κοινοποιούνται πουθενά. Η προστασία και η εχεμύθεια των δεδομένων που μας αποστέλλετε, δισφαλίζεται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό από τη στιγμή που θα στείλετε την φόρμα επικοινωνίας μέσω HTTPS μέχρι την τελική παράδοση. Ακόμα και στο Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών ο συνεργάτης και ο πελάτης γνωρίζουν μόνο τα μικρά ονόματα για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Ποια διαδικασία ακολουθούμε για να ζητήσουμε υποστήριξη σε εκπόνηση έργου;

Για την διευκόλυνσή σας έχουμε δημιουργήσει μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων που αποστέλλετε σε εμάς έτσι ώστε να κοστολογήσουμε το έργο σας. Η φόρμα αυτή δεν είναι δεσμευτική για εσάς και περιέχει όλα τα πεδία τα οποία θα μας βοηθήσουν για να προχωρήσουμε άμεσα στην κοστολόγηση:

https://www.sbs-studies.gr/ypiresies/foititikes-ergasies/aitisi-ekponisis

Επιπλέον, μπορείτε να μας στείλετε το έργο που επιθυμείτε να κοστολογήσουμε και στο e-mail: info@sbs-studies.gr δίνοντας κάποια απαραίτητα στοιχεία, όπως είναι η ημερομηνία παράδοσής του και το απαιτούμενο μέγεθός του σε λέξεις ή σελίδες.

Ποιο είναι το ποσό της προκαταβολής;

Το ποσό που αντιστοιχεί στην προκαταβολή είναι το 30% του συνολικού ποσού αν πρόκειται για υποστήριξη σε εκπόνηση διπλωματική – πτυχιακής εργασίας και στο 50% του συνολικού ποσού εάν πρόκειται για υποστήριξη εκπόνησης εργασίας εξαμήνου ή κάποια στατιστική ανάλυση.

Γίνεται έλεγχος λογοκλοπής;

Πριν παραδοθεί τμήμα έργου γίνεται πάντα έλεγχος λογοκλοπής μέσω ειδικού λογισμικού ανίχνευσης πλαγιαρίσματος (plagiarism), έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μοναδικότητα και αυθεντικότητα του έργου.

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating saftyΔεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.