Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για τη συνεργασία με το φοιτητικό φροντιστήριο SBS Studies

Οι Συχνές Ερωτήσεις που ακολουθούν σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία γραφής.
Εάν δεν βλέπετε απάντηση στην ερώτησή σας ή αισθάνεστε ότι θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών μας οποιαδήποτε στιγμή και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με όλα τα αιτήματα.

Γιατί να επιλέξω το SBS Studies

Δείτε μερικούς από τους βασικότερους λόγους για να επιλέξετε το SBS Studies:

  • Το SBS Studies είναι το μοναδικό φοιτητικό φροντιστήριο το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνούν ΑΜΕΣΑ με τους εκπονητές μέσα από ένα επαναστατικό Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει και τα προσωπικά στοιχεία!
  • Το SBS Studies διαθέτει μεγάλο αριθμό άρτια καταρτισμένων και εξειδικευμένων συνεργατών, με αποτέλεσμα να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πανεπιστημιακών θεμάτων, τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε επίπεδο πλήρους εκπόνησης.
  • Το μοναδικό φροντιστήριο με άριστη αξιολόγηση και καμία αρνητική!
  • Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δείτε περισσότερα για πώς διασφαλίζουμε την ποιότητα : https://www.sbs-studies.gr/politiki-poiotitas

Πώς θα επικοινωνώ με τον εκπονητή/συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία μου;
Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου στοιχεία;
Ποιο είναι το ποσό της προκαταβολής;
Γίνεται έλεγχος λογοκλοπής;

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil