Διπλωματικές Εργασίες | Εκπόνηση Διπλωματικών Εργασιών | Μεταπτυχιακές Διατριβές

Εγγυημένη ποιότητα - Μοναδικές - Αυθεντικές εργασίες - Παράδοση στην ώρα τους!

 

Σε όλα τα ΑΕΙ και στα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και εξωτερικό, απαιτείται να εκπονηθεί μια διπλωματική εργασίαμεταπτυχιακή διατριβή) στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών των φοιτητών. Η διαδικασία εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας εκ μέρους του φοιτητή συνδέεται με την ανάληψη μίας σημαντικής ευθύνης εκ μέρους του για την οργάνωση της θεωρητικής ή εμπειρικής διερεύνησης ενός θέματος που θα προάγει την επιστημονική γνώση στο πεδίο που μελετάται. Αναλαμβάνουμε την στήριξη σε Διπλωματικές εργασίες για ΑΕΙ, ΤΕΙ και όλα τα Μεταπτυχιακά τμήματα. Στα περισσότερα τμήματα μεταπτυχιακών σπουδών ζητείται η πρόταση (project proposal) για να δηλωθεί το θέμα της εργασίας, το θεματικό πεδίο και οι ερευνητικοί στόχοι.

diplomatiki ergasia metaptixiaki diatrivi

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies μπορεί να σας υποστηρίξει κατάλληλα στην επιλογή του θέματος, στο σχεδιασμό, τη συγγραφή και τη διόρθωση της προπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή μεταπτυχιακής διατριβής σας, με ταχύτητα, ακρίβεια και άμεση επικοινωνία. Για προπτυχιακές ή μεταπατυχιακές εργασίες εξαμήνου ή τετραμήνου πατήστε ΕΔΩ. Ο σχεδιασμός και η εκπόνηση μίας διπλωματικής εργασίας, λοιπόν, αποτελεί μία εξαιρετικά απαιτητική και στρεσογόνο διαδικασία. Συχνά, μάλιστα, η καθοδήγηση που παρέχεται από τον επόπτη καθηγητή είναι ανεπαρκής ή πιέζει περισσότερο το φοιτητή.

Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 231 111 7211 ή στο 2510 837211 ή μέσω email: info@sbs-studies.gr ή πατήστε το παρακάτω κουμπί για να συμπληρώσετε την αίτηση με τις πληροφορίες προκειμένου να σας βοηθήσουμε.

Εγγυόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα και κατά τη συνεργασία μας φροντίζουμε να κάνουμε την εμπειρία σας ευχάριστη με συχνές ενημερώσεις, τμηματικές παραδόσεις και επίλυση αποριών άμεσα από τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών του SBS Studies!

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες από όλα τα επιστημονικά πεδία, οι οποίο μπορούν να σας καθοδηγήσουν αποτελεσματικά σε αυτό το σημαντικό στάδιο των μεταπτυχιακών σας σπουδών. Όλοι μας οι συνεργάτες ειδικεύονται στην εκπόνηση διπλωματικών εργασιών. Αν δεν έχετε χρόνο, δεν έχετε τις γνώσεις ή δεν έχετε στήριξη από τον καθηγητή τότε μπορείτε να στηριχτείτε στο έμπειρο προσωπικό του φροντιστηρίου να σας καθοδηγεί σε κάθε σας βήμα.

sbs studies αξιολογήσεις google

Ειδικότερα, το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS-Studies μπορεί να σας καθοδηγήσει αποτελεσματικά και με συνέπεια για τη διπλωματική σας εργασία, σε όλα τα στάδια ή σε όποια στάδια δυσκολεύεστε:

 • Επιλογή και ακριβής προσδιορισμός του θέματος, το οποίο θα διερευνηθεί με θεωρητικό ή/και εμπειρικό τρόπο.
 • Προσδιορισμός της κατάλληλης ερευνητικής μεθόδου για το θέμα σας.
 • Βοήθεια στη σύνταξη της ερευνητικής πρότασης ή του υπομνήματος, με βάση τις απαιτήσεις που τίθενται από το πανεπιστήμιο που φοιτάτε. Δείτε μια ενδεικτική δομή ερευνητικής πρότασης (ερευνητικό πρωτόκολλο).
 • Υποστήριξη στην ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, ελληνόγλωσσης και ξενόγλωσσης, η οποία σχετίζεται άμεσα με το θέμα που ερευνάται.
 • Οργάνωση της δομής της εργασίας σε μέρη (για παράδειγμα θεωρητικό και εμπειρικό) και χωρισμός της σε επιμέρους κεφάλαια και ενότητες. Προσδιορισμός του περιεχομένου όλων των ενοτήτων της.
 • Βοήθεια στη συγγραφή του θεωρητικού μέρους και οργάνωσή του με βάση τους κεντρικούς άξονες που προκύπτουν από τη μελέτη της σχετικής βιβλιογραφίας.
 • Υποστήριξη στον προσδιορισμό της κατάλληλης ερευνητικής μεθοδολογίας, των εργαλείων συλλογής δεδομένων, της μεθόδου ανάλυσης των δεδομένων που θα προκύψουν από την έρευνά σας.
 • Συζήτηση των αποτελεσμάτων της έρευνας, με βάση την υπάρχουσα βιβλιογραφία, ανάδειξη των περιορισμών της έρευνας.
 • Ανάδειξη των διαπιστώσεων που απορρέουν από τη μελέτη και προσδιορισμός μελλοντικών θεμάτων για έρευνα.
 • Υποστήριξη κατά τη συγγραφή όλων των επιμέρους ενοτήτων της εργασίας: Θεωρητικό πλαίσιο, Βιβλιογραφική Ανασκόπηση, Εμπειρικό μέρος, Διαπιστώσεις / Συμπεράσματα της μελέτης.
 • Έλεγχος λογοκλοπής στο τελικό σας κείμενο (Το SBS Studies είναι το μόνο φροντιστήριο που ελέγχει όλες τις εργασίες από το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα ελέγχου λογοκλοπής).
 • Διορθώσεις της εργασίας που έχετε ήδη γράψει, με βάση την ανατροφοδότηση που έχετε λάβει από τον επόπτη καθηγητή σας.
 • Δημιουργία της παρουσίασης της διπλωματικής σας εργασίας ή διατριβής σε μορφή powerpoint, με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές (αριθμός διαφανειών, πυκνότητα κειμένου σε κάθε διαφάνεια, γραμματοσειρά, στυλ, κίνηση, φόντο, προσθήκη ήχου ή εικόνων).
Κάθε υποστήριξη σε διπλωματική εργασία που παραλαμβάνεται από το SBS Studies συνοδεύεται από την παρουσίαση αλλά και από την αναφορά λογοκλοπής για να είστε 100% σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα!
 
Το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS-Studies σας εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι συνεργάτες μας χαρακτηρίζονται από επαγγελματική ευσυνειδησία και συνέπεια. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ανεξάρτητα από το στάδιο που βρίσκεστε και δείτε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Διπλωματικές Εργασίες Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) - Λογιστική - Χρηματοοικονομικά - Πληροφορικής - Τουριστικών και αγροτικών επιχειρήσεων - Παιδαγωγικά - Φιλολογικά - Ιστορικά - Ειδική Αγωγή - ΕΑΠ - ΑΠΚΥ 

Η δική σας επιτυχία είναι και η δική μας αναγνώριση! Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας καθοδηγήσουμε αποτελεσματικά κατά την εκπόνηση της εργασίας σας. Στήριξη σε κάθε στάδιο.

Διπλωματικές Εργασίες | Εκπόνηση Διπλωματικών Εργασιών | Μεταπτυχιακές Διατριβές | Διπλωματικές Εργασίες Μεταπτυχιακών σε Ελλάδα και Κύπρο

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil