Ο τρόπος με τον οποίον λειτουργεί το SBS Studies στηρίζεται στην εκπαίδευση και καθοδήγηση μέσα από πρότυπο που που μπορεί να δημιουργηθεί για εκπαιδευτικούς ή ερευνητικούς σκοπού και για προσωπική χρήση αποκλειστικά "Σύστημα με απάντηση πρότυπο". Αυτό σημαίνει πως για κάθε μάθημα που αναλαμβάνει το SBS Studies το παραγόμενο έργο, σημειώσεις, πρότυπες λύσεις, ασκήσεις ή οποιοδήποτε άλλο έργο που δημιουργεί κάποιος συνεργάτης του SBS Studies, ο πελάτης οφείλει να το έχει ως πρότυπο και να το χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για προσωπική χρήση ως σημειώσεις και καθαρά συμβουλευτικά. Απαγορεύεται ρητά να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε πελάτης ως δικό του δημιούργημα κάποιο παραδοτέο. Κάθε παραγόμενο αρχείο θα έχει υδατογράφημα το λογότυπο του φροντιστηρίου προς αποφυγή κακής χρήσης. Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες πολιτικές χρήσης έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες μας στο μέγιστο. 

Αποφύγετε την λογοκλοπή!

Όσο δελεαστικό και αν είναι για να παραδώσετε μια εργασία πρότυπο σαν δική σας, δυστυχώς οι υπηρεσίες μας δεν έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται κατά αυτόν τον τρόπο. Ο στόχος κάθε υπηρεσίας ή εργασίας πρότυπο που σας παρέχει το SBS Studies έχει σχεδιαστεί με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο και να βοηθήσει τους φοιτητές να δημιουργήσουν την δική τους εργασία, 100% αυθεντική εργασία. Είμαστε παθιασμένοι με την εκπαίδευση και θέλουμε να επωφεληθείτε από την πανεπιστημιακή σας εκπαίδευση. Η συνωμοσία της λογοκλοπής της αρχικής απάντησης που παρέχουμε θα σας κάνει να σας κακομεταχειριστεί, καθώς μπορεί να σας εμποδίσει να αποκτήσετε τις γνώσεις που χρειάζεστε όταν πρόκειται για τις εξετάσεις της ενότητας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω μια εργασία πρότυπο?

Η υπηρεσία συγγραφής προτύπου δίνει στους φοιτητές ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί μια συγκεκριμένη ερώτηση/κατάσταση/πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι ο μόνος τρόπος προσέγγισης του ζητήματος, και μάλιστα μπορεί να σχηματίσετε μια εντελώς διαφορετική άποψη από τον ερευνητή, αλλά η απάντηση πρότυπο θα σας προσφέρει ένα ισχυρό σημείο εκκίνησης από το οποίο θα διεξάγετε τη δική σας έρευνα και θα γράψετε τη δική σας εργασία.

Βήμα προς βήμα, ο σωστός τρόπος χρήσης της απάντησης μοντέλου μας είναι ο εξής:

  • Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση μοντέλου ώστε να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο έχει απαντηθεί η ερώτηση.
  • Επαναβάστε κάθε ενότητα ή παράγραφο στην απάντηση μοντέλου και σημειώστε.
  • Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις δικές σας ιδέες και επιχειρήματα από τις σημειώσεις που έχετε πάρει.
  • Το επόμενο βήμα είναι να εντοπίσετε τις πηγές που χρησιμοποίησε ο ερευνητής στο πλαίσιο της απάντησης πρότυπο και να τις αναθεωρήσετε. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πηγές για να βοηθήσετε στην περαιτέρω έρευνα σας εντοπίζοντας πιο σχετικό υλικό. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει και σημειώστε περαιτέρω τι θέλετε να συμπεριλάβετε στη δική σας δουλειά.
  • Χρησιμοποιήστε την απάντηση μοντέλου που ο ερευνητής μας έχει δημιουργήσει ως οδηγό για την παραγωγή του δικού σας έργου. Για παράδειγμα, μάθετε από τη δομή που χρησιμοποιήθηκε, το φάσμα και την ποσότητα των πηγών που χρησιμοποιήθηκαν και το επίπεδο της κριτικής ανάλυσης που εφαρμόστηκε στο έργο.
  • Βεβαιωθείτε ότι το τελικό κομμάτι της εργασίας σας είναι 100% πρωτότυπο και έχει διατυπωθεί χρησιμοποιώντας τις δικές σας ιδέες και προοπτικές. Αυτό θα πάρει λίγο περισσότερη προσπάθεια από την απλή υποβολή της απάντησης μοντέλου ως δική σας δουλειά, αλλά σημαίνει ότι θα μάθετε λεπτομερώς το θέμα και θα είστε προετοιμασμένοι για τις εξετάσεις σας.

Μπορώ να στείλω την εργασία πρότυπο στο πανεπιστήμιο?

 Όχι - η απόκτηση ή δήλωση του έργου ενός ερευνητή για δική σας είναι λογοκλοπή, διότι περνάτε τα λόγια κάποιου άλλου ως δικό σας. Ακόμα κι αν κάνατε μικρές αλλαγές στο έργο του ερευνητή, αυτό θα εξακολουθεί να θεωρείται λογοκλοπή. Η εργασία που υποβάλλετε στο πανεπιστήμιο σας πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σας. Η εργασία/έρευνα που παρέχουμε θα είναι πολύ πιο ευεργετική για εσάς αν τη χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με αυτή την πολιτική σωστής χρήσης. Θα βελτιώσετε το βαθμό σας, θα μάθετε πώς να γράφετε ένα μεγάλο κομμάτι εργασίας και να αισθάνεστε μια μεγάλη αίσθηση ικανοποίησης για την καλή σας δουλειά.


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil