Οδηγίες μορφοποίησης διπλωματικής - πτυχιακής εργασίας. Γραμματοσειρά, μέγεθος γραμμάτων, στοίχιση, περιθώρια, βιβλιογραφίες και πηγές.

 1. Η μορφοποίηση της διπλωματικής ακολουθεί το παρακάτω πρότυπο:
 • Τίτλοι Κεφαλαίων: 16/18 bold (Times New Roman)
 • Τίτλοι ενοτήτων κεφαλαίου (υποκεφάλαια) : 14 bold (TimesNewRoman)
 • Τίτλοι υποενοτήτων υποκεφαλαίων: 12 bold (TimesNewRoman)
 • Κείμενο : 12 (Times New Roman)
 • Αναφορές: 11 (Times New Roman)
 • Λεζάντες εικόνων και σχημάτων : 10 (TimesNewRoman)
 • Ονομασία πινάκων : 12 underline (Times New Roman)
 • Η αρίθμηση των σελίδων να είναι στην κάτω δεξιά πλευρά της σελίδας.
 • Εισαγωγή κεφαλίδας.
 • Τα κεφάλαια και τα υποκεφάλαια πρέπει να έχουν αρίθμηση και τίτλο.
 • Περιθώρια: Αριστερά 3,00 εκατ./ Δεξιά 2,00 εκατ./ Πάνω 2,50 εκατ./ Κάτω 2,50 εκατ.
 • Πλήρη στοίχιση του κειμένου.
 • Το κείμενο να είναι σε χαρτί μεγέθους Α4 και το διάστιχο να είναι 1,5.

Οδηγίες για το περιεχόμενο:

 1. Το κεφάλαιο εισαγωγή περιγράφει το αντικείμενο της εργασίας, στοιχειοθετεί το  πρόβλημα και καταλήγει με τη συνοπτική παρουσίαση & δομή της συγκεκριμένης εργασίας.
 2. Στη συνέχεια μπορεί να τοποθετηθεί μια σελίδα με ευχαριστίες (προαιρετικά).
 3. Η βιβλιογραφική αναφορά ακολουθεί το πρότυπο το οποίο ορίζει ο φοιτητής. Σε περίπτωση που δεν οριστεί κάποιο πρότυπο χρησιμοποιείται το πρότυπο APA (APA style).
 4. Ο αριθμός των κεφαλαίων ορίζεται από το συγγραφέα. Τα μόνα κεφάλαια τα οποία υπάρχουν σίγουρα σε μια πτυχιακή είναι το πρώτο (Εισαγωγή) και το τελευταίο κεφάλαιο των συμπερασμάτων.
 5. Οι βιβλιογραφικές αναφορές εισάγονται το κείμενο σύμφωνα με το επιλεχθέν πρότυπο και συνήθως με παραπομπή, ώστε να συνδυάζονται με τη βιβλιογραφία.
 6. Οι κατάλογοι εικόνων και πινάκων δημιουργούνται αυτόματα καθώς και ο πίνακας περιεχομένων, ώστε να ανανεώνονται αυτόματα και να υπάρχει ομοιομορφία στο κείμενο.
 7. Κάθε κεφάλαιο ξεκινά σε νέα σελίδα!! Το περιθώριο που αφήνεται στην έναρξη κάθε κεφαλαίου μπορεί να διαφέρει από εργασία σε εργασία.

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status