Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια | Φοιτητικά Φροντιστήρια | SBS Studies - Το #1 Πανεπιστημιακό φροντιστήριο σε Ελλάδα και Κύπρο

πανεπιστημιακά φροντιστήριαΤο καλύτερο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο SBS Studies, υποστηρίζει φοιτητές και φοιτήτριες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε όλα τα στάδια των σπουδών τους. Η υποστήριξη που παρέχουμε είναι είτε μέσα από τα δωρεάν εργαλεία και βοηθήματα που παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας είτε μέσω των βασικών υπηρεσιών μας.

Η βασική στήριξη αφορά φοιτητές που σπουδάζουν στην Ελλάδα, στην Κύπρο ή στο Εξωτερικό εξ' αποστάσεως και αφορά κυρίως τις εξής υπηρεσίες:

  • Πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση κατά την εκπόνηση εργασιών (πτυχιακές, διπλωματικές, εξαμήνου, μεταπτυχιακές, για ΕΑΠ και ΑΠΚΥ).
  • Στατιστικές Αναλύσεις SPSS - R - Eviews - Minitab για ποσοτική έρευνα με Ερωτηματολόγιο.
  • Ποιοτική έρευνα με συνεντεύξεις και ανάλυση.
  • Υποστήριξη με ιδιαίτερα μαθήματα, στοχευμένα πάνω στο γνωστικό αντικείμενο ή σε κάποια εργασία σας, συμπληρώνοντας τη διδασκαλία που γίνεται στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, με στόχο την κάλυψη των κενών που τυχόν έχουν δημιουργηθεί αλλά και γενικότερα την άρτια κατανόηση όλης της ύλη αλλά και του αντικειμένου.
  • Σας υποστηρίζουμε με την παρουσίαση της πτυχιακής/διπλωματικής σας μέσα από μια ειδική διαδικασία προσομοίωσης.
  • Παρέχουμε εντελώς δωρεάν τον έλεγχο της λογοκλοπής για κάθε εργασία.

Αν ψάχνετε για ένα πανεπιστημιακό φροντιστήριο το οποίο μπορεί να σας υποστηρίξει σε όλη τη διάρκεια της φοίτησης με μαθήματα και λύσεις σε εργασίες και ασκήσεις, τότε είστε στο σωστό μέρος! Όλο το σύστημα υποστήριξης που σας παρέχει το πανεπιστημιακό φροντιστήριο SBS Studies, ένα από τα καλύτερα πανεπιστημιακά φροντιστήρια (το μόνο που έχει βραβευτεί για τις υπηρεσίες και την υψηλή βαθμολογία στις κριτικές των πελατών) έχει δημιουργηθεί κατάλληλα έτσι ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή κάλυψη ανεξάρτητα με την φυσική απόσταση. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε σε επικοινωνία τους φοιτητές με τους καλύτερους καθηγητές δίνοντας τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή τους.  

 


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil