Βραβεία αριστείας για το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies

Στην παρούσα ιστοσελίδα παρουσιάζονται συνοπτικό όλα τα βραβεία που έχει λάβει κατα καιρούς το φοιτητικό φροντιστήριο SBS Studies. 

Αετοί στην Εκπαίδευση 2023

laureat300 gold gr

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη βράβευση. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού ''Αετοί της εκπαίδευσης'' στον οποίο το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies διακρίθηκε με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα.

Συγκρίναμε τις αξιολογήσεις 26.113 εταιρειών από τον κλάδο αυτό. Έγινε σάρωση 174.735 ιστότοπων όπως οι Χάρτες Google, το Facebook, και άλλοι που περιέχουν αριθμητικές αξιολογήσεις. Τέλος, αναλύσαμε 440.315 αξιολογήσεις πελατών στο Διαδίκτυο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία σας έλαβε τον τελικό βαθμό 9.4 σε αυτήν την ταξινόμηση με συνολικά 441 αξιολογήσεις. Για αυτό, μπορείτε να λάβετε το βραβείο Διάκρισης. 

Πιο συγκεκριμένα, για την εταιρεία SBS Studies Φοιτητικό Φροντιστήριο, ελήφθησαν υπόψη οι αξιολογήσεις από τις ακόλουθες πύλες:

Google Maps: Βαθμός: 4.7 πλήθος: 377
Facebook: Βαθμός: 4.6 πλήθος: 64

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για αυτή σας τη διάκριση. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής και συστηματικής δουλειάς σας, η οποία αναγνωρίστηκε από ικανοποιημένους πελάτες που μιλούν θετικά για την εταιρεία σας. Ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας διεξοδικής επαλήθευσης της εταιρείας (προκειμένου να αποκτήσετε τη διάκριση του νικητή, πρέπει να πληρείτε το βασικό κριτήριο - δηλαδή την τελική βαθμολογία τουλάχιστον 8 βαθμών και τουλάχιστον 5 αξιολογήσεις) σχεδόν 23.000 εταιρείες από τον κλάδο δεν πληρούσαν τα κριτήρια. Είναι απόδειξη ότι η δραστηριότητά σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Image
Image
Image
Image

Greek Education Awards 2020

Άλλη μια διάκριση η οποία αφορά το σύνολο των αξιολογήσεων που έλαβε το SBS Studies σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα φοιτητικά/πανεπιστημιακά φροντιστήρια πανελλαδικά! 

wetransfer

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil