Επικοινωνήστε μαζί μας / Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς

Καλώς ήλθατε στο SBS Studies! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με κάποια εργασία/υπηρεσία μας ή αν αναζητήσετε βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που παρέχουμε για υποστήριξη πελατών και να λάβετε οδηγίες από τους έμπειρους τεχνικούς μας.

Το τηλεφωνικό κέντρο είναι κλειστό αυτή τη στιγμή! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω e-mail και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα.

Δευτέρα
09:00 - 21:00
Τρίτη
09:00 - 21:00
Τετάρτη
09:00 - 21:00
Πέμπτη
09:00 - 21:00
Παρασκευή
09:00 - 21:00
Σάββατο
09:00 - 15:00
Κυριακή
ΚΛΕΙΣΤΟ

Στοιχεία Επικοινωνίας

+30 2510 837211

Eξυπηρέτηση πελατών

info@sbs-studies.gr

Στείλτε μας email

Έδρα : Κομνηνών 1, Καβάλα {ΝΕΑ Έδρα}

Υποστήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κρήτη (Ηράκλειο - Ρέθυμνο) - Πάτρα - Ιωάννινα - ΕΑΠ - ΑΠΚΥ - Λευκωσία και όλη την επικράτεια.

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil