Γίνε ελεύθερος επαγγελματίας/συγγραφέας μαζί μας

Τα πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες μας

Στα πλαίσια της ανάπτυξης ζητούνται συνεργάτες για την εκπόνηση έργων και project.

Στην SBS Studies είμαστε πάντα σε αναζήτηση ειδικευμένων, ταλαντούχων και έμπειρων συγγραφέων. Αν σας αρέσει η συγγραφή και η μελέτη, αν θέλετε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με άλλους, αν έχετε καλές δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και έχετε την επιθυμία να ανταποκριθείτε στα υψηλά πρότυπα της ακαδημαϊκής γραφής, μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας!

Μερικά από τα πλεονεκτήματα των εκπονητών/συνεργατών μας (writers) καθώς και για ποιο λόγο αξίζει να ενταχθείτε και εσείς στην ομάδα μας:

 • Ευέλικτο ωράριο εργασίας - Δουλεύετε όταν εσείς θέλετε και μπορείτε.
 • Ξεκινήστε σταδιακά - αναλάβετε περισσότερη δουλειά καθώς και όταν αισθάνεστε ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για εσάς!
 • Εργασία από το χώρο σας - Μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι σας,  το γραφείο ή οπουδήποτε θέλετε εσείς.
 • Ομάδα υποστήριξης 24/7 - Σε καμία φάση της συνεργασίας μας δεν είστε μόνοι σας καθώς η ομάδα του ειδικού προσωπικού υποστήριξης είναι πάντα έτοιμη και περιμένει να σας βοηθήσει.
 • Ευελιξία στα έργα που θα αναλάβετε καθώς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια θέλετε να αναλάβετε από μια μεγάλη γκάμα (πάντα στο αντικείμενό σας).
 • Προσφέρουμε υψηλές αμοιβές ανάλογα με τα έργα που ολοκληρώνετε καθώς πληρώνεστε κάθε μήνα και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής.
 • Εξελιχθείτε και εμβαθύνετε τις γνώσεις σας - Μέσα από τη συνεργασίας μας θα εξελιχθείτε στο αντικείμενό σας.
 • Άμεση επικοινωνία με τους πελάτες.
 • Βοηθήστε τους φοιτητές που αναζητούν βοήθεια στο αντικείμενό σας.

Επιπρόσθετα με όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, το SBS Studies προσφέρει την πολιτική προστασίας των συνεργατών ώστε να διασφαλίζεται η πληρωμή του κάθε συνεργάτη, η ανωνυμία και όλα τα συμφέροντα.

Οι πρόσφατες εξελίξεις έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε για το ορατό μέλλον. Με την αύξηση της ανεργίας την αύξηση της ανάγκης για εξ αποστάσεως εργασία, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε μια καριέρα στο ελεύθερο γράψιμο. Με την ευελιξία να αποφασίζετε πού, πότε και πώς εργάζεστε, η ολοκλήρωση έργων προσφέρει μια σειρά παροχών σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους εργασίας στο γραφείο, χωρίς συμβιβασμούς στα ποσοστά αμοιβής και στην ποιότητα ζωής.

Ειδικότητες που ζητούνται άμεσα

 • Πληροφορικάριοι (PHP, SQL, JAVA, Python, ANDROID, IOS, MATLAB).
 • Οικονομολόγοι - MBA - Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ναυτιλιακών.
 • Στατιστικοί - Αναλυτές SPSS - Minitab - Mathematica κ.α.
 • Ψυχολόγοι.
 • Πολιτικοί μηχανικοί - Αρχιτέκτονες.
 • Γεωπόνοι - Γεωλόγοι.
 • Απόφοιτοι Ιατρικών σχολών - Νοσηλευτικών.
 • Φιλόλογοι - Εκπαιδευτικοί - Ειδική Αγωγή.
 • Γνώστες στις θεματικές ενότητες του ΕΑΠ και ΑΠΚΥ.

Απαραίτητα στοιχεία για να μπορέσετε να συνεργαστείτε με το SBS Studies:

 • Πτυχίο στο αντικείμενο (μεταπτυχιακό και εξειδίκευση εκτιμάται)
 • Όρεξη για να μάθετε (διαδικασίες και μέθοδοι συγγραφής)
 • Υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Αν έχετε τα παραπάνω στοιχεία τότε θα χαρούμε να μας στείλτε το βιογραφικό σας!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας
Invalid email address.
Παρακαλώ γράψτε το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Παρακαλώ όπως ανεβάσετε ένα πρόσφατο βιογραφικό σας
Εδώ μπορείτε να γράψετε την "άτυπη" ειδικότητά σας. Τι είναι αυτό το οποίο κάνετε πολύ καλά?
Invalid Input

Το SBS Studies χρησιμοποιεί το Jooble για προσλήψεις  Ευκαιρίες καριέρας Jooble

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil