Πώς επεξεργάζομαι pdf αρχεία

Επεξεργασία pdf αρχείων (οδηγός)

 

Όσα αρχεία είναι στη μορφή pdf (Portable Document Format) απεικονίζουν έγγραφα ανεξαρτήτως λογισμικού, λειτουργικού συστήματος ή hardware. Τα αρχεία της συγκεκριμένης μορφής μπορούν να προβληθούν στον υπολογιστή, να εκτυπωθούν ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά έχοντας ενσωματωμένα όλα τα στοιχεία (εικόνες ή λινκ) που περιλαμβάνουν.

Πολλές φορές υπάρχει δυσκολία κατά την επεξεργασία τέτοιας μορφής αρχείων όταν συχνά οι χρήστες θέλουν να επεξεργαστούν τη μορφοποίηση του κειμένου, να αναδιαμορφώσουν ή να αποκόψουν κάποια δεδομένα ή και να επεξεργαστούν εικόνες κλπ.

Παρακάτω αναφέρονται ορισμένα δωρεάν online εργαλεία επεξεργασίας pdf αρχείων.

1ο Εργαλείο: Pdfpro

Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από κάποιον χρήστη χωρίς καν να απαιτείται εγγραφή σε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι:

 • Να μεταβεί στον σύνδεσμο https://www.pdfpro.co/
 • Να πατήσει την επιλογή ‘’upload’’ και να ανεβάσει το αρχείο
 • Μόλις ανεβεί το αρχείο θα δοθούν οι επιλογές: προβολή, επεξεργασία, μετατροπή σε Word, εκτύπωση και λήψη.
 • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της επεξεργασίας, στο δεξί πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει η επιλογή λήψης και αποθήκευσης του αρχείου την οποία πρέπει να πατήσετε ώστε να κατεβάσετε το νέο επεξεργασμένο πια έγγραφο.

2ο Εργαλείο: Pdfzorro

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το δωρεάν online εργαλείο επεξεργασίας pdf αρχείων, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Μεταβαίνετε στον υπερσύνδεσμο https://www.pdfzorro.com/
 • Μόλις ανεβάσετε (upload) το αρχείο που θέλετε να επεξεργαστείτε, επιλέγετε το πράσινο πλαίσιο με την ένδειξη Start Pdf Editor και μεταφέρεστε αυτόματα στο OnLine περιβάλλον επεξεργασίας.
 • Αφού επεξεργαστείτε όπως θέλετε το κείμενο, μπορείτε να κάνετε download το αρχείο πατώντας την αντίστοιχη επιλογή που θα σας εμφανίσει στο αριστερό μέρος της οθόνης.

3ο Εργαλείο:  PDFescape

Το συγκεκριμένο εργαλείο επεξεργασίας pdf αρχείων είναι ιδιαίτερα γνωστό και το προτιμά πληθώρα χρηστών καθώς είναι και αυτό δωρεάν και δεν απαιτείται ούτε κάποια εγγραφή σε αυτό.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 • Μεταβαίνετε στον υπερσύνδεσμο https://www.pdfescape.com/windows/
 • Επιλέγετε τη free online έκδοση και κατόπιν τη διαδικασία που θέλετε να εκτελέσετε.
 • Συγκεκριμένα μπορείτε να δημιουργήσετε εξαρχής ένα pdf αρχείο, να κάνετε upload κάποιο που βρίσκεται ήδη στον υπολογιστή σας, να φορτώσετε ένα από το διαδίκτυο, να ανακτήσετε κάποιο που είχατε επεξεργαστεί στο παρελθόν με τη βοήθεια του συγκεκριμένου προγράμματος.
 • Ανάλογα με τη διαδικασία που θα επιλέξετε, μπορείτε μέσω της εργαλειοθήκης να κάνετε τη διαμόρφωση που επιθυμείτε. Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία σας, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο, επιλέγοντας από τα αριστερά το πράσινο εικονίδιο με την ένδειξη download.

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status