ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχος Λογοκλοπής Φοιτητικών Εργασιών (Εργασίες εξαμήνου - Πτυχιακής Εργασίας - Διπλωματικής Διατριβής) - Plagiarism Check - AI detection Έλεγχος για κείμενα που έχουν γραφτεί με AI (GPT κ.α.)

Ο όρος "λογοκλοπή" είναι η παρουσίαση μέρους ή ολόκληρου του έργου των ιδεών ή των αντιλήψεων άλλων δημιουργών ως δικές σας ιδέες, είναι το γνωστό σε όλους "copy-paste"! Διαβάστε στον επόμενο σύνδεσμο περισσότερες πληροφορίες για τη λογοκλοπή και πως να την αποφύγετε. Σε περίπτωση που έχετε τελειώσει την εργασία σας και θέλετε να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του τελικού κειμένου και την πρωτοτυπία του, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά κάνοντας έλεγχο λογοκλοπής στο κείμενό σας.

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS-Studies χρησιμοποιεί αξιόπιστο λογισμικό για έλεγχο λογοκλοπής (plagiarism) και παρέχουμε δωρεάν το βασικό έλεγχο.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο τηλέφωνο 231 111 7211 ή στο e-mail : info@sbs-studies.gr

plagiarism - έελγχος λογοκλοπής sbs studies

Η ανατροφοδότηση που θα λάβετε για την εργασία σας κρίνεται απαραίτητη ώστε να προχωρήσετε σε διορθώσεις πριν την παράδοση του τελικού κειμένου καθώς όλα τα κείμενα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να παρουσιάζονται οι δικές σας ιδέες. *Στη διπλανή εικόνα εμφανίζεται μια ενδεικτική αναφορά ελέγχου λογοκλοπής όπως εξάγεται από το Scribbers.

Ο βασικός έλεγχος λογοκλοπής/αντιγραφής παρέχεται εντελώς δωρεάν για όλους τους φοιτητές και προσφέρει το συνολικό ποσοστό λογοκλοπής που έχει η εργασίας σας. Προτείνουμε να ζητήσετε τον δωρεάν έλεγχο και σε περίπτωση που το ποσοστό λογοκλοπής είναι μεγάλο, μπορείτε να ζητήσετε είτε ολόκληρη την αναφορά προκειμένου να προχωρήσετε στις απαραίτητες διορθώσεις είτε να ζητήσετε μια υποστήριξη από εμάς.

Αναλυτικά η αναφορά που θα λάβετε περιέχει τα εξής:

  • Το ποσοστό λογοκλοπής/αυθεντικότητας του εγγράφου (ΔΩΡΕΑΝ).
  • Ολοκληρωμένη αναφορά με κοκκινισμένα τα σημεία στα οποία εντοπίζονται στο κείμενο τα αυτούσια κείμενα και αποτελούν λογοκλοπή (*παρέχεται στον προχωρημένο έλεγχο).

Σας προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη βασική υπηρεσία ελέγχου λογοκλοπής για όλες τις εργασίες σας! Η υπηρεσία αφορά φοιτητές που θέλουν να βεβαιωθούν για την αυθεντικότητα της εργασίας τους. Το λογισμικό εντοπίζει όλες τις δημοσιευμένες αλλά και αρκετές ιδιωτικές βιβλιοθήκες (βιβλία, επιστημονικά άρθρα, φοιτητικές εργασίες κ.α. δημοσιευμένα συγγράμματα) καθώς ο έλεγχος γίνεται από αξιόπιστα συστήματα ελέγχου. Παρέχουμε τον δωρεάν έλεγχο για εργασιές όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό).

Έλεγχος AI (Chat GPT και άλλων συστημάτων)

Πλέον όλες οι εργασίες ελέγχονται αν έχουν γραφτεί από κάποιο σύστημα AI. Το SBS Studies ελέγχει όλες τις εργασίες για να εντοπίσει αν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο λογισμικό στη συγγραφή κάποιας εργασίας. elegxos ergasias me AI

Ταυτόχρονα και το Turnitin, το επίσημο σύστημα ελέγχου εργασιών όλων των πανεπιστημίων, έχει ενσωματώσει το σύστημα ελέγχου για κείμενα που έχουν γραφτεί από AI όπως μπορείτε να δείτε και από τις παρακάτω εικόνες.

turnitin gpt ai

Κόστος Υπηρεσίας Ελέγχου Λογοκλοπής

Βασικός έλεγχος: Εντελώς δωρεάν ανεξάρτητα από το μέγεθος του αρχείου (σε λέξεις). Παρέχεται δωρεάν μια φορά για κάθε αρχείο.

Προχωρημένος έλεγχος: Κοστολόγιο ανάλογα την έκταση της εργασίας:

  • έως 3.500 λέξεις : 25€
  • έως 7.000 λέξεις: 35€
  • έως 25.000 λέξεις: 55€

Μπορείτε να ζητήσετε τον δωρεάν έλεγχο πρώτα και σε περίπτωση που εντοπιστεί μεγάλο ποσοστό λογοκλοπής, μπορείτε να ζητήσετε την αναφορά! Δεν χρειάζεται να πληρώσετε αν δεν παρουσιάσει λογοκλοπή η εργασία σας!

*ΠΡΟΣΟΧΗ. Πολλοί πελάτες μας αναφέρουν πως έχουν ανεβάσει σε διάφορες, ανώνυμες σελίδες (κυρίως του εξωτερικού) την εργασία για έλεγχο λογοκλοπής. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ σε ποιες σελίδες ανεβάζετε την εργασία σας και να είστε σίγουροι πως δεν γίνεται κάποια δημοσίευση η οποία μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο. Εμείς εγγυόμαστε για την ασφάλεια των εγγράφων σας και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι εργασίες που ελέγχουμε ΔΕΝ αποθηκεύονται κάπου, επομένως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για εσάς.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε στην παράφραση, τη σωστή παραπομπή στις πηγές που αξιοποιήσατε και στην καταγραφή της βιβλιογραφίας, το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies μπορεί να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά είτε μέσα από τους οδηγούς που θα βρείτε στο Wiki είτε μέσω ανάθεσης κάποιου έργου.

Στείλτε μας την εργασία που θέλετε να ελέγξουμε μέσω e-mail στο: info@sbs-studies.gr

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα με σχόλια σχετικά με την πρωτοτυπία και την επιστημονική τεκμηρίωση του έργου σας, ενώ παράλληλα μπορούν να συνδράμουν στη διόρθωσή του.

ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχος Λογοκλοπής Φοιτητικών Εργασιών (Πτυχιακής - Διπλωματικής Διατριβής) - Plagiarism Check - Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

 

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil