ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχος Λογοκλοπής Φοιτητικών Εργασιών (Εργασίες εξαμήνου - Πτυχιακής Εργασίας - Διπλωματικής Διατριβής) - Plagiarism Check

Ο όρος "λογοκλοπή" είναι η παρουσίαση μέρους ή ολόκληρου του έργου των ιδεών ή των αντιλήψεων άλλων δημιουργών ως δικές σας ιδέες, είναι το γνωστό σε όλους "copy-paste"! Σε περίπτωση που έχετε τελειώσει την εργασία σας και θέλετε να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του τελικού κειμένου και την πρωτοτυπία του, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά κάνοντας έλεγχο λογοκλοπής στο κείμενό σας.

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS-Studies διαθέτει ειδικό λογισμικό για έλεγχο λογοκλοπής και μπορεί να διασφαλίσει ότι θα σας δοθούν ακριβή αποτελέσματα για το ποσοστό λογοκλοπής που περιέχει η εργασία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο τηλέφωνο 231 111 7211 ή στο e-mail : info@sbs-studies.gr

logoklopi plagiarism check

Η ανατροφοδότηση που θα λάβετε για την εργασία σας κρίνεται απαραίτητη ώστε να προχωρήσετε σε διορθώσεις πριν την παράδοση του τελικού κειμένου στον καθηγητή σας.

Ο βασικός έλεγχος αντιγραφής παρέχεται εντελώς δωρεάν για όλους τους φοιτητές και προσφέρει τις πρώτες δύο αναφορές. Αναλυτικά η αναφορά που λαβάτε θα περιέχει τα εξής:

  • Ένα γράφημα με το ποσοστό λογοκλοπής/αυθεντικότητας του εγγράφου (παρέχεται στον δωρεάν έλεγχο).
  • Ένα γράφημα με κοκκινισμένα τα σημεία στα οποία εντοπίζονται στο κείμενο το αυτούσια κείμενα και αποτελούν λογοκλοπή (παρέχεται στον δωρεάν έλεγχο).
  • Λίστα με όλες τις πηγές από τις οποίες έχει γίνει η αντιγραφή του κειμένου που εντόπισε το λογισμικό (παρέχεται στον προχωρημένο έλεγχο).
  • Αν υπάρχει αντιγραφή από wikipedia (παρέχεται στον προχωρημένο έλεγχο).
  • Αναλυτικά κοκκινίζει πάνω στο κείμενο τα σημεία στα οποία εντοπίζεται η λογοκλοπή αναφέροντας και την πηγή (αν χρειαστεί παράλληλος έλεγχος) για να προχωρήσετε σε άμεσες αλλαγές (παρέχεται στον προχωρημένο έλεγχο).  

Σας προσφέρουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη βασική υπηρεσία ελέγχου λογοκλοπής για όλες τις εργασίες σας! Η υπηρεσία αφορά φοιτητές που θέλουν να βεβαιωθούν για την αυθεντικότητα της εργασίας τους. Το λογισμικό εντοπίζει όλες τις δημοσιευμένες βιβλιοθήκες με βιβλία, επιστημονικά άρθρα κ.α. δημοσιευμένα συγγράμματα.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε στην παράφραση, τη σωστή παραπομπή στις πηγές που αξιοποιήσατε και στην καταγραφή της βιβλιογραφίας, το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies μπορεί να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να σας καθοδηγήσουν κατάλληλα με σχόλια σχετικά με την πρωτοτυπία και την επιστημονική τεκμηρίωση του έργου σας, ενώ παράλληλα μπορούν να συνδράμουν στη διόρθωσή του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου ελέγχου πάνω σε ένα τυχαίο κείμενο.

ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχος Λογοκλοπής Φοιτητικών Εργασιών (Πτυχιακής - Διπλωματικής Διατριβής) - Plagiarism Check - Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

 

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακυρηχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.