Πώς να εισάγετε τις πηγές και τις αναφορές μέσα στο κείμενο της εργασίας σας - Εισαγωγή βιβλιογραφίας στο τέλος του κειμένου. Πως μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσα στο Word.

01. Ανοίγετε το word και επιλέγετε την καρτέλα «Αναφορές»

anafores piges vivliografia1
 

02.Κάνετε κλικ στο βέλος δίπλα από το στοιχείο «Στυλ» και επιλέγετε το είδος της βιβλιογραφίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα Harvard

 anafores piges vivliografia2

03. Πηγαίνετε στο τέλος της πρότασης που θέλετε να βάλετε την παραπομπή.

 

04. Κάνετε κλικ στο στοιχείο «Εισαγωγής αναφοράς», στην καρτέλα αναφορές, και διαλέγετε την επιλογή «Προσθήκη νέας πηγής»

anafores piges vivliografia3
 

05. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, συμπληρώνετε τις πληροφορίες της πηγής σας. Πρώτα επιλέγετε τον «Τύπο της πηγής», δηλαδή αν είναι βιβλίο, άρθρο σε περιοδικό κτλ

anafores piges vivliografia4
 

06. Επίσης κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου «Εμφάνιση όλων των πεδίων βιβλιογραφίας», για να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες για μια πηγή.

anafores piges vivliografia5
 

07. Αν η πηγή που χρησιμοποιείτε προέρχεται από 2 ή περισσότερους συγγραφείς, κάνετε κλικ στην επιλογή «επεξεργασία». Στο εικονίδιο που θα εμφανιστεί συμπληρώνετε τα στοιχεία του πρώτο συγγραφέα, κάνετε κλικ στην επιλογή «Προσθήκη». Μετά, συμπληρώνετε τα στοιχεία του δεύτερου συγγραφέα, κάνετε κλικ στην επιλογή «Προσθήκη» κ.ο.κ. Όταν τελειώσετε, κάνετε κλικ στο «ΟΚ».

anafores piges vivliografia6
 
anafores piges vivliografia7
08. Όταν συμπληρώσετε τα κενά πεδία, πατάτε ΟΚ.
 
09. Για την προσθήκη νέας πηγής, ακολουθείτε τα βήματα 3 έως 8.
 
10. Εάν χρησιμοποιείτε την ίδια πηγή, μέσα στο κείμενο, αρκεί να κλικ στο στοιχείο «Εισαγωγής αναφοράς», στην καρτέλα αναφορές, και θα εμφανιστούν όλες οι πηγές που έχετε χρησιμοποιήσει. Κάνετε κλικ αυτήν που χρειάζεστε και εμφανίζετε μέσα στο κείμενο σας.
 

Δημιουργία Βιβλιογραφίας - Αυτόματη εισαγωγή πίνακα βιβλιογραφίας

 
Βιβλιογραφία μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε στιγμή, αφού εισάγετε μία ή περισσότερε πηγές σε ένα έγγραφο. 01. Κάνετε κλικ στο σημείο που θέλετε να εισάγετε τη βιβλιογραφία (συνήθως στο τέλος του κειμένου)
 
02. Κάνετε κλικ στο στοιχείο «Βιβλιογραφία», στην καρτέλα αναφορές.
anafores piges vivliografia8
 
03. Τέλος, διαλέγετε μία από τις επιλογές που σας δίνονται, συνήθως την πρώτη.
 
 anafores piges vivliografia9

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status