Τα μέτρα που λαμβάνουμε για τη Διασφάλιση της Ποιότητας – Πως ορίζεται και πως εξασφαλίζεται η ποιότητα στο SBS Studies

sbs studies κριτικέςΟι πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε συνήθως από τους περισσότερους φοιτητές είναι ερωτήσεις που αφορούν την ποιότητα και την αξιοπιστία όπως:

 • «Πώς ξέρω πως θα είναι καλή η εργασία μου;»
 • «Θα λάβω την εργασία μου στην ώρα της;»
 • «Ελέγχονται οι εργασία για λογοκλοπή; Υπάρχει περίπτωση να είναι copy-paste;»
 • «Θα μπορώ να επικοινωνήσω με το άτομο που θα αναλάβει την εργασία μου;»
 • «Θα ενημερώνομαι για την πρόοδο και αν ναι, πώς;»
 • «Θα με στηρίξει το φροντιστήριο αν χρειαστώ διορθώσεις;»

Πριν απαντήσουμε αναλυτικά σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα και πως εμείς, ως φροντιστήριο τα διαχειριζόμαστε, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις αξίες που έχουμε σαν σύνολο, όλοι οι άνθρωποι που αποτελούν το φροντιστήριο καθώς με βάσει αυτές τις αξίες καθορίζονται όλες μας οι αποφάσεις.

 • Ανθρωπο-κεντρική πολιτική. Σε κάθε απόφαση λαμβάνεται πρώτα ο παράγοντας άνθρωπος υπόψη (πελάτης και συνεργάτης). Θέλουμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πελατών και των συνεργατών μας.
 • Ποιότητα υπηρεσιών – διαδικασιών. Οι υπηρεσίες μας διακρίνονται για την ποιότητά τους με έμφαση στην όλη διαδικασία επίτευξης.
 • Ταχύτητα. Παραδίδουμε στους πελάτες μας πιο γρήγορα από τα χρονοδιαγράμματα και από τους ανταγωνιστές μας.
 • Αξιοπιστία. Αυτό που λέμε θα πρέπει να ισχύει για πελάτες και συνεργάτες. Όταν ορίζουμε μια ημερομηνία παράδοσης τότε το προφανές είναι να παραδώσουμε πριν έρθει η ημερομηνία αυτή.
 • Πάθος για γνώση – εξέλιξη. Έχουμε πάθος για να μαθαίνουμε νέα πράγματα να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε.

 

Απαντώντας στα ποιο συχνά ερωτημάτα αποκαλύπτουμε πως διασφαλίζουμε την ποιότητα στο SBS Studies και καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες

 

«Πώς ξέρω ότι θα είναι καλή η εργασία μου;»

Η διασφάλιση της ποιότητας ξεκινάει από τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα του SBS Studies. Το να γίνει κάποιος συνεργάτης του SBS Studies είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως κάθε συνεργάτης μας έχει όλα τα προσόντα (πτυχία, βεβαιώσεις, αποδεικτικά, εμπειρία, διάθεση) και έχει περάσει επιτυχώς όλα τα δοκιμαστικά βήματα συνεργασίας (συνέντευξη, πρώτη δοκιμαστική συνεργασία) πριν γίνει επίσημος συνεργάτης του SBS Studies.

Ταυτόχρονα, έχουμε ένα πολύ καλό σύστημα εκπαίδευσης (εκπαιδευτικό υλικό, πρότυπα, ενημέρωση) για όλους τους συνεργάτες βάσει της τεράστιας εμπειρίας μας στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Επιπρόσθετα από τον εξειδικευμένο συνεργάτη που αναλαμβάνει το κάθε έργο, υπάρχει τμήμα υποστήριξης το οποίο φροντίζει να κυλάει ομαλά η συνεργασία μέσα από μια τακτική επικοινωνία καθώς και τμήμα ποιοτικού ελέγχου το οποίο φροντίζει σε κάθε στάδιο η εργασία να πληροί τις προϋποθέσεις και τα ποιοτικά στάνταρ που έχουν τεθεί (φιλολογικός έλεγχος, ποιοτικός έλεγχος, plagiarism) πριν παραδοθεί στον πελάτη.

Τέλος, εφαρμόζουμε τμηματική παράδοση για να μπορούμε να έχουμε τον απαραίτητο έλεγχο και την ανατροφοδότηση ώστε να διασφαλίσουμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άρτιο.

Με αυτές τις διαδικασίες μπορείτε να είστε σίγουροι για τον συνεργάτη που θα αναλάβει την εργασία σας πως είναι ο/η κατάλληλος/η αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα.

 

«Θα λάβω την εργασία μου στην ώρα της;»

Εφαρμόζοντας τις καλύτερες τεχνικής διοίκησης έργων, κάθε έργο ανατίθεται στο τμήμα υποστήριξης το οποίο φροντίζει να κυλάνε όλα ομαλά και να γίνονται οι παραδόσεις στην ώρα τους (είτε τμηματική είτε τελική παράδοση). Επιπλέον, οι τμηματικές παραδόσεις, ο έλεγχος και η ανατροφοδότηση είναι μέρος της διαδικασίας ποιότητας που εφαρμόζουμε. Εκτός από την πρόοδο της εργασίας, ταυτόχρονα γνωρίζετε και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί για να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα παραλάβετε το κάθε παραδοτέο. Τα χρονοδιαγράμματα φαίνονται με την μορφή των ορόσημων όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

002 enhmerosi

 

«Ελέγχονται οι εργασία για λογοκλοπή; Υπάρχει περίπτωση να είναι copy-paste

Το SBS Studies είναι το μόνο φοιτητικό φροντιστήριο που ελέγχει όλες τις εργασίες με το πιο αξιόπιστο σύστημα ελέγχου λογοκλοπής για να μην έχετε καμία αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα. Έλεγχοντα τόσο τα τμηματικά μέρη όσο και τα τελικα για τη μέγιστη διασφάλιση. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

 

«Θα μπορώ να επικοινωνήσω με το άτομο που θα αναλάβει το έργο μου;»

Έχουμε επενδύσει στη δημιουργία ενός διαδικτυακού συστήματος Διαχείρισης Εργασιών για να μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα άμεση επικοινωνία και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών αλλά και των συνεργατών μας. Η πλατφόρμα αυτή είναι διαθέσιμη στους πελάτες όλο το 24ώρο για να βλέπουν την πρόοδο της εργασίας τους αλλά και να επικοινωνούν άμεσα με τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία τους.

 

001 epikoinvnia

 

«Θα ενημερώνομαι για την πρόοδο της εργασίας μου και αν ναι, πώς;»

Το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών που προαναφέρθηκε, επιτρέπει στους συνεργάτες του SBS Studies να ενημερώνουν τις δραστηριότητες και τα χρονοδιαγράμματα ώστε να ενημερώνεται ταυτόχρονα και ο πελάτης για την πρόοδο της εργασίας. Η ενημέρωση όπως γίνεται από το σύστημα φαίνεται στην επόμενη εικόνα.

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα μέσα από την άμεση επικοινωνία να ρωτήσετε όταν κάτι δεν είναι διευκρινισμένο.

002 enhmerosi

 

«Θα με στηρίξει το φροντιστήριο αν χρειαστώ διορθώσεις;»

Οποιεσδήποτε διορθώσεις ζητηθούν τις αναλαμβάνει το φροντιστήριο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Επιπλέον στήριξη παρέχεται στις μεγάλες εργασίες με μια ώρα εκπαίδευση για την τελική παρουσίαση. *Δεν υπάρχει χρέωση όταν είναι διορθώσεις. Όταν ζητείται κάτι επιπλέον ενδεχομένως να υπάρξει χρέωση αλλά σίγουρα θα ενημερωθείτε απο πριν ανάλογα με την περίπτωση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε με σιγουριά πως το SBS Studies είναι το μόνο φροντιστήριο που θέτει τόσα κριτήρια ποιότητας και το μόνο που επιτρέπει την  άμεση επικοινωνία των πελατών με τους συνεργάτες. Όλες μας οι επενδύσεις αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών βάσει των αναγκών που έχουν οι ίδιοι οι πελάτες (ποιότητα, επικοινωνία, αξιοπιστία) και όχι τις ανάγκες που υποθέτουμε εμείς!

Φροντίζουμε τους πελάτες μας από τα πρώτα στάδια της επικοινωνίας μας μέχρι το πτυχίο! Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο και αυτό είναι που λατρεύουν οι πελάτες μας!

Πως το ξέρουμε αυτό;

Είμαστε το μόνο πανεπιστημιακό φροντιστήριο με βραβείο για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση πελατών και ταυτόχρονα με την υψηλότερη βαθμολογία Google Reviews (4.8/5 αστέρια) όπως μπορείτε να δείτε!

 

sbs studies awards 2020 banner

 

sbs studies google ratings kritikes

 

 


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil