Τα μέτρα που λαμβάνουμε για τη Διασφάλιση της Ποιότητας – Πως ορίζεται και πως εξασφαλίζεται η ποιότητα στο SBS Studies

ptyxiakes ergasies sbs studies bestΟι πιο συχνές ερωτήσεις που ακούμε συνήθως από τους περισσότερους φοιτητές είναι ερωτήσεις που αφορούν την ποιότητα και την αξιοπιστία όπως:

  • «Πώς ξέρω πως θα είναι καλή η εργασία μου;»
  • «Θα λάβω την εργασία μου στην ώρα της;»
  • «Θα μπορώ να επικοινωνήσω με το άτομο που θα αναλάβει την εργασία μου;»
  • «Θα ενημερώνομαι για την πρόοδο και αν ναι, πώς;»
  • «Θα με στηρίξει το φροντιστήριο αν χρειαστώ διορθώσεις;»

Ονομάζομαι Γιώργης Άγγελος και είμαι ο Γενικός Διευθυντής του SBS Studies και πριν απαντήσω σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις αξίες που έχουμε σαν φροντιστήριο. Αξίες οι οποίες καθορίζουν την κάθε μας απόφαση.

  • Ανθρωπο-κεντρική πολιτική. Σε κάθε απόφαση λαμβάνεται πρώτα ο παράγοντας άνθρωπος υπόψη (πελάτης και συνεργάτης). Θέλουμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των πελατών και των συνεργατών μας.
  • Ποιότητα υπηρεσιών – διαδικασιών. Οι υπηρεσίες μας διακρίνονται για την ποιότητά τους με έμφαση στην όλη διαδικασία επίτευξης.
  • Ταχύτητα. Παραδίδουμε στους πελάτες μας πιο γρήγορα από τα χρονοδιαγράμματα και από τους ανταγωνιστές μας.
  • Αξιοπιστία. Αυτό που λέμε θα πρέπει να ισχύει για πελάτες και συνεργάτες. Όταν ορίζουμε μια ημερομηνία παράδοσης τότε το προφανές είναι να παραδώσουμε πριν έρθει η ημερομηνία αυτή.
  • Πάθος για γνώση – εξέλιξη. Έχουμε πάθος για να μαθαίνουμε νέα πράγματα να εξελισσόμαστε και να βελτιωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε.

 

Απαντώντας στα ποιο συχνά ερωτημάτα αποκαλύπτουμε πως διασφαλίζουμε την ποιότητα στο SBS Studies και καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες

 

«Πώς ξέρω ότι θα είναι καλή η εργασία μου;»

Η διασφάλιση της ποιότητας ξεκινάει από τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα του SBS Studies. Το να γίνει κάποιος συνεργάτης του SBS Studies είναι μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Αυτό σημαίνει πως κάθε συνεργάτης μας έχει όλα τα προσόντα (πτυχία, βεβαιώσεις, αποδεικτικά, εμπειρία, διάθεση) και έχει περάσει επιτυχώς όλα τα δοκιμαστικά βήματα συνεργασίας (συνέντευξη, πρώτη δοκιμαστική συνεργασία) πριν γίνει επίσημος συνεργάτης του SBS Studies.

Ταυτόχρονα, έχουμε ένα πολύ καλό σύστημα εκπαίδευσης (εκπαιδευτικό υλικό, πρότυπα, ενημέρωση) για όλους τους συνεργάτες βάσει της τεράστιας εμπειρίας μας στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κάθε εργασία ανατίθεται σε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη του SBS Studies για να την υλοποιήσει αλλά ταυτόχρονα σε κάθε εργασία υπάρχει και ένας επιβλέπων συνεργάτης του SBS Studies ο οποίος φροντίζει η εργασία να παραδοθεί στην ώρα που πρέπει, φροντίζει να περάσει η εργασία από όλα τα στάδια του ελέγχου (φιλολογικός έλεγχος, ποιοτικός έλεγχος, plagiarism) πριν παραδοθεί στον πελάτη.

Με αυτές τις διαδικασίες μπορείτε να είστε σίγουροι για τον συνεργάτη που θα αναλάβει την εργασία σας πως είναι ο/η κατάλληλος/η.

 

«Θα λάβω την εργασία μου στην ώρα της;»

Ο ρόλος του επιβλέποντα συνεργάτη είναι να φροντίζει η κάθε εργασία να παραδοθεί στην ώρα που πρέπει (τμηματικές παραδόσεις, τελικές παραδόσεις). Εκτός από την πρόοδο της εργασίας, ταυτόχρονα γνωρίζετε και τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί για να γνωρίζετε ακριβώς πότε θα παραλάβετε το κάθε παραδοτέο. Τα χρονοδιαγράμματα φαίνονται με την μορφή των ορόσημων όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα. 

002 enhmerosi

 

«Θα μπορώ να επικοινωνήσω με το άτομο που θα αναλάβει την εργασία μου;»

Έχουμε επενδύσει στη δημιουργία ενός διαδικτυακού συστήματος Διαχείρισης Εργασιών για να μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα άμεση επικοινωνία και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών αλλά και των συνεργατών μας. Η πλατφόρμα αυτή είναι διαθέσιμη στους πελάτες όλο το 24ώρο για να βλέπουν την πρόοδο της εργασίας τους αλλά και να επικοινωνούν άμεσα με τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία τους.

Ο ρόλος του επιβλέποντα σε αυτό το κομμάτι είναι να διασφαλίσει την καλή και άμεση επικοινωνία του πελάτη με τον συνεργάτη. Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία αλλά και με τον επιβλέπων για να πετύχουν το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Το σύστημα φαίνεται στην επόμενη εικόνα.

001 epikoinvnia

 

«Θα ενημερώνομαι για την πρόοδο της εργασίας μου και αν ναι, πώς;»

Το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών που προαναφέρθηκε, επιτρέπει στους συνεργάτες του SBS Studies να ενημερώνουν τις δραστηριότητες και τα χρονοδιαγράμματα ώστε να ενημερώνεται ταυτόχρονα και ο πελάτης για την πρόοδο της εργασίας. Η ενημέρωση όπως γίνεται από το σύστημα φαίνεται στην επόμενη εικόνα.

002 enhmerosi

 

«Θα με στηρίξει το φροντιστήριο αν χρειαστώ διορθώσεις;»

Οποιεσδήποτε διορθώσεις ζητηθούν τις αναλαμβάνει το φροντιστήριο χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον στήριξη παρέχεται στις μεγάλες εργασίες με μια ώρα εκπαίδευση για την τελική παρουσίαση.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω με σιγουριά πως το SBS Studies είναι το μόνο φροντιστήριο που θέτει τόσα κριτήρια ποιότητας και το μόνο που επιτρέπει την  άμεση επικοινωνία των πελατών με τους συνεργάτες. Όλες μας οι επενδύσεις αφορούν την εξυπηρέτηση των πελατών βάσει των αναγκών που έχουν οι ίδιοι οι πελάτες (ποιότητα, επικοινωνία, αξιοπιστία) και όχι τις ανάγκες που υποθέτουμε εμείς!

Φροντίζουμε τους πελάτες μας από τα πρώτα στάδια της επικοινωνίας μας μέχρι το πτυχίο! Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο  και αυτό είναι που λατρεύουν οι πελάτες μας!

Πως το ξέρουμε αυτό;

Είμαστε το μόνο φροντιστήριο με άριστη βαθμολογία Google (5/5 αστέρια) όπως μπορείτε να δείτε!

reviews and ratings

 


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακυρηχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.