Οι ενεργές προσφορές του SBS Studies

1) Αν αναθέσετε περισσότερες από μία εργασίες στο SBS Studies τότε λαμβάνετε έκπτωση 10%. Αυτή η προσφορά αφορά δικές σας εργασίες (ανάθεση περισσότερων εργασιών).

2) Αν έχετε κάποιον φίλο/φίλη/συνάδερφο που ενδιαφέρεται να αναθέσει ταυτόχρονα με εσάς την εργασία του στο SBS Studies, τότε λαμβάνετε και οι δύο από 10% μείωση στο κόστος.

3) Δωρεάν Έλεγχος Λογοκλοπής για όλους τους πελάτες μας

Ανεβάστε τις εργασίες σας

Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προκειμένου να εγκριθεί μια προσφορά, θα πρέπει να γνωρίζουμε αν δικαιούστε κάποιο από τα promotions επομένως θα πρέπει να μας ενημερώσετε. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και φροντίζουμε να είμαστε δίπλα σας σε ότι και αν χρειαστείτε.


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.

DMCA.com Protection Status