Αίτηση εκπόνησης για δωρεάν κοστολόγηση

Συμπληρώστε τα στοιχεία και στείλτε τα για να προχωρήσουμε σε κοστολόγηση. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και ΔΕΝ είναι δεσμευτική!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Παρακαλώ γράψτε το ονοματεπώνυμό σας

Παρακαλώ ελέγξτε το πεδίο "e-mail" καθώς σε αυτό θα σας στείλουμε τις πληροφορίες

Παρακαλώ γράψτε το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Εισάγεται το τμήμα σας

*Χρησιμοποιούμε τον οδηγό συγγραφής της κάθε σχολής

Παρακαλώ ελέγξετε για τυχόν σφάλματα

Παρακαλώ επιλέξτε το επίπεδο

Τα 4 πρώτα (ΙΕΚ, Κολλέγιο, ΤΕΙ, ΑΕΙ) αφορούν προπτυχιακά τμήματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το επίπεδο της εργασίας καθώς βάση αυτής της πληροφορίας θα γίνει και η συγγραφή

Παρακαλώ επιλέξτε ένα από τα παρακάτω προκειμένου να αποσταλεί η φόρμα επικοινωνίας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την ημερομηνία παράδοσης της εργασίας σας.

Ελέγξτε τον τύπο ή το μέγεθος του αρχείου

Μέγιστο επιτρεπτό όριο 9MB. Αν έχετε πολλά αρχεία ή ξεπερνάνε το όριο, καλό είναι να τα στείλετε σε ένα συμπιεσμένο αρχείο ZIP ή να τα στείλετε μέσω εξωτερικής υπηρεσίας όπως : WeTransfer.com, DropBox.com ή GoogleDrive

Παρακαλώ γράψτε αριθμό

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τουλάχιστον τον τίτλο της εργασίας!

Στις παρατηρήσεις γράψτε περισσότερες πληροφορίες όπως τον τίτλο της εργασίας, τις απαιτήσεις, αν έχετε ξεκινήσει ή χρειάζεστε όλη την εργασία, αν έχετε τα δεδομένα σε περίπτωση έρευνας - στατιστικής ανάλυσης ή οτιδήποτε χρειάζεστε από το φροντιστήριο.
Συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική καλής χρήσης.

Εισάγετε το κουπόνι σας

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακυρηχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.