Επίβλεψη και Διόρθωση Φοιτητικών Εργασιών

Έχετε ολοκληρώσει την πτυχιακή εργασία ή μια εργασία εξαμήνου (απαλλακτική η προαιρετική εργασία μαθήματος) και δεν είστε σίγουροι για την επιτυχία της?

Χρειάζεστε διορθώσεις ή καθοδήγηση σε κάποια εργασία, εφαρμογή ή έρευνα που έχετε εκπονήσει?

Ο καθηγητής σας σας επισήμανε πως έχει μεγάλο βαθμό λογοκλοπής (δεν είναι αυθεντική) και θα πρέπει να την ξαναγράψετε από την αρχή σωστά? Χρειάζεστε βοήθεια με βιβλιογραφία και τις πηγές τις εργασίας αλλά δεν γνωρίζετε πώς να το κάνετε ή δεν έχετε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες?

Θέλετε καθοδήγηση κατά την συγγραφή και εκπόνηση της εργασίας σας?

Το SBS Studies μπορεί να σας στηρίξει σε όποιο στάδιο χρειάζεστε βοήθεια και στήριξη. Η εμπειρία μας και το επίπεδο γνώσεων όλων των συνεργατών είναι σε θέση να σας κατατοπίσουν.

Όσον αφορά την βιβλιογραφική επισκόπηση, λόγο της δυνατότητας πρόσβασης στις πιο έγκυρες διαδικτυακές βάσεις δεδομένων που περιλαμβάνουν άρθρα από τα μεγαλύτερα διεθνή ανοιχτά πανεπιστήμια, επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης και βιβλία, μπορούμε να σας παρέχουμε υλικό για κάθε εργασία σας. Για να έχετε ακόμη πιο άμεση απάντηση για το έργο που θέλετε να μας αναθέσετε χρησιμοποιήστε παρακαλώ τον παρακάτω σύνδεσμο.

Επίβλεψη και Διόρθωση Φοιτητικών Εργασιών

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil