Εργασίες ΕΑΠ | στήριξη στην εκπόνηση και συγγραφή γραπτών εργασιών ΕΑΠ | Πανεπιστημιακό φροντιστήριο για εργασιεσ εαπ

Οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) προκειμένου να λάβουν το πτυχίο τους πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία συγκεκριμένες Θεματικές Ενότητες. Οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι και τρεις ανά ακαδημαϊκό έτος ενώ οι μεταπτυχιακοί μέχρι και δύο. Στα πλαίσια παρακολούθησης κάθε Θεματικής Ενότητας, προβλέπεται η υποβολή ενός συγκεκριμένου αριθμού γραπτών εργασιών (4-6 εργασίες), έτσι ώστε οι φοιτητές να κατανοήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το αντικείμενο των σπουδών τους, αλλά και να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στις τελικές εξετάσεις.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά και να σας προσφέρουμε μερική ή πλήρη υποστήριξη κατά τη διάρκεια συγγραφής των εργασιών σας. Η υποστήριξη γίνεται μέσω εξ' αποστάσεως μαθημάτων.

Εγγυόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα και κατά τη συνεργασία μας φροντίζουμε να κάνουμε την εμπειρία σας ευχάριστη με συχνές ενημερώσειςτμηματικές παραδόσεις και επίλυση αποριών άμεσα από τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών!

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies διαθέτει συνεργάτες εξειδικευμένους σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο και υποστηρίζει στις υπηρεσίες εκπόνησης φοιτητικών εργασιών ΕΑΠ, ΑΠΚΥ. Επιπρόσθετα είναι το μόνο φροντιστήριο που χρησιμοποιεί επίσημη εφαρμογή ελέγου λογοκλοπής. Δείτε ένα δείγμα αναφοράς από το επίσημο λογισμικό που χρησιμοποιούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, το Turnitin για τον έλεγχο λογοκλοπής (Plagiarism Check)

Σε όλες τις εργασίες ΕΑΠ του πανεπιστημιακού φροντιστηρίου SBS Studies εφαρμόζονται οι εξής επιπρόσθετες υπηρεσίες εντελώς δωρέαν:

  • Ποιοτικός και φιλολογικός έλεγχος όλων των εργασιών ΕΑΠ από εξειδικευμένο προσωπικό στο τμήμα ελέγχου ποιότητας του φροντιστηρίου.
  • Βιβλιογραφική υποστήριξη μέσω εύρεσης του συνόλου της επιστημονικής βιβλιογραφίας και κατάλληλη χρήση της βιβλιογραφίας η οποία δεν προσμετράται στο σύνολο των λέξεων.
  • Καθοδήγηση και επεξήγηση όλων των βημάτων συγγραφής της εργασίας και κάθε σταδίου μέχρι την ολοκλήρωση άμεσα από τον συνεργάτη που την έχει αναλάβει.
  • Επιμέλεια ερωτηματολογίου/συνέντευξης και υποστήριξη στη ανάλυση (ποιοτικής ή ποσοτικής έρευνας με στατιστική ανάλυση).
  • Έλεγχος της λογοκλοπής με το πιο έγκυρο πρόγραμμα «πλαγιαρισμού» που χρησιμοποιούν πολλά επίσημα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  • Διορθώσεις και προτάσεις βελτίωσης για κάθε εργασία ΕΑΠ.

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες που μπορούμε να υποστηρίξουμε με επιτυχία.

ΤΡΑ, ΔΜΥ, ΔΕΟ, ΕΛΠ, ΕΠΟ, ΕΑΓ, ΕΚΠ, ΕΚΕ, ΔΠΜ, ΟΡΘ, ΔΙΑ, ΔΧΤ, ΔΙΠ, ΜΒΑ, ΔΤΕ, ΤΛΧ, ΜΣΜ, ΠΛΣ, ΠΛΗ, ΦΥΕ, ΕΛΛ, ΑΓΓ, ΤΟΙΚ, ΟΙΚ, ΜΔΕ, ΔΙΤ,ΔΙΣ, LRM, ΑΔΕ, ΔΗΔ, ΔΓΡ, ΓΑΛ, ΙΣΠ, ΓΕΡ, ΑΣΚ, ΣΔΣ, ΓΤΠ ,ΚΑΟ,ΠΕΔ, ΓΧΝ, ΔΕΑ,ΒΝΠ,ΧΒΑ, ΠΣΧ, ΠΣΕ, ΑΣΠ, ΣΜΑ, ΣΦΠ, ΚΠΠ, ΚΦΕ, ΣΔΥ, ERΜ, ΘΕ, ΣΔΜ, ΘΣΠ, ΕΔΜ, ΠΔΕ, ΕΠΑ

εργασίες ΕΑΠ | στήριξη στην εκπόνηση και συγγραφή γραπτών εργασιών ΕΑΠ | μάθετε να κάνετε αυθεντικές και μοναδικές εργασιεσ εαπ - EAP

 

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil