Blog με φοιτητικά νέα για όλα τα τμήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Blog αναζήτησης επιστημονικών άρθρων

Blog αναζήτησης επιστημονικών άρθρων

Μια επιστημονική εργασία για να θεωρηθεί έγκυρη, οφείλει να είναι επαρκώς τεκμηριωμένη βιβλιογραφικά και να βασίζεται σε επιστημονικά άρθρα. Για την επιτυχή διεκπεραίωση οποιουδήποτε έργου καλό θα ήταν να κάνετε μια έρευνα και να εντοπίσετε δεδομένα από έγκυρες πηγές και αν είναι δυνατόν από πρόσφατα δημοσιευμένες μελέτες ή έρευνες.

Ακολουθεί παρουσίαση των πιο έγκυρων μηχανών αναζήτησης:

 1. gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.openarchives.gr/

Αυτός ο ιστοχώρος προσφέρει τη δυνατότητα στον αναγνώστη/συγγραφέα να αναζητήσει επιστημονικά περιοδικά και άρθρα, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές, οπτικό υλικό κλπ από τους πιο σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους.

 1. HEAL LINK στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.heal-link.gr/

Ο ιστοχώρος αυτός οδηγεί στον Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Hellenic Academic Libraries Link). Συμπεριλαμβάνονται 22 ΑΕΙ, 15 ΤΕΙ, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, 21 Ερευνητικά Ιδρύματα, η Ακαδημία Αθηνών και η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος. Περίπου 13.600 επιστημονικά περιοδικά προσφέρονται μέσω αυτού του ιστοχώρου, τα οποία δημοσιεύονται στην αγγλική γλώσσα.

 1. http://www.unioncatalog.gr/ucportal/

Πρόκειται για τον συλλογικό κατάλογο ελληνικών ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών. Συνιστά σημαντική ηλεκτρονική πηγή καθώς συμπεριλαμβάνει 3,5 εκατομμύρια και πλέον βιβλιογραφικές πηγές.

 1. http://library.panteion.gr/

Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος έχει δημιουργηθεί από τη Βιβλιοθήκη και Υπηρεσία Πληροφόρησης του Παντείου Πανεπιστημίου στα πλαίσια του προγράμματος «Εμπλουτισμός και ηλεκτρονική ανάπτυξη της Βιβλιοθήκης του Παντείου Πανεπιστημίου». Προσφέρει στον αναγνώστη πλούσιο υλικό στον κλάδο των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

 1. Google scholar http://scholar.google.com/

Μέσω αυτού του συνδέσμου, ο αναγνώστης έχει πρόσβαση σε επιστημονικά άρθρα, βιβλία, μελέτες, εισηγήσεις και πρακτικά συνεδρίων κλπ.

 1. Elsevier https://www.elsevier.com/

Ο εκδοτικός οίκος Elsevier δημιούργησε αυτό τον ιστοχώρο εντός του οποίου ο αναγνώστης θα βρει επιστημονικό υλικό, άρθρα, ηλεκτρονικούς συνδέσμους κλπ.

 1. Google book search http://books.google.com/

Η Google δημιούργησε αυτό τον σύνδεσμο και προσφέρει στον αναγνώστη τη δυνατότητα να αναζητήσει βιβλία, ωστόσο η πρόσβαση στα πλήρη κείμενα δεν είναι πάντα ελεύθερη.

 1. PsychINFO http://search.proquest.com/psycinfo?accountid=31631

Μέσω του συγκεκριμένου συνδέσμου παρέχονται πάνω από 3 εκατομμύρια έργα στον τομέα των επιστημών ψυχικής υγείας και συμπεριφοράς.

 1. Internet Public Library (IPL) http://www.ipl.org/

Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος περιλαμβάνει δέκα βασικές θεματικές κατηγορίες και υποκατηγορίες επιστημονικών κλάδων και συνιστά έγκυρη πηγή πληροφοριών κατάλληλη για νέους και παιδιά.

 1. Directory of open access book http://www.doabooks.org/

Στην παρούσα ηλεκτρονική διεύθυνση μπορεί κανείς να βρει συγγράμματα επιστημονικού επιπέδου και 4.500 περίπου βιβλία.

 1. PubMed http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

Είναι μια υπηρεσία Εθνικής Ιατρικής Βιβλιοθήκης των Η.Π.Α. μέσω της οποίας προσφέρεται πρόσβαση σε 12 εκατομμύρια και πλέον αναφορές (ηλεκτρονικές και μη) του Medline και των φυσικών επιστημών.


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil