Blog με φοιτητικά νέα για όλα τα τμήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Ποιο είναι το καλύτερο φροντιστήριο ΕΑΠ;

Ποιο είναι το καλύτερο φροντιστήριο ΕΑΠ;

Το φοιτητικό φροντιστήριο SBS Studies, συνιστά την καλύτερη επιλογή φροντιστηρίου για το ΕΑΠ και για την υποστήριξη σε εργασίες ΕΑΠ λόγω της δεκαετούς και πλέον εμπειρίας μας και της απόλυτης εξειδίκευσής μας πάνω στις απαιτήσεις κάθε διδακτικού έτους, από την έναρξη έως τη λήξη του.

Παρέχουμε άμεση επικοινωνία καθηγητών και φοιτητών χάρη στη σύγχρονη και απόλυτα εξελιγμένη πλατφόρμα επικοινωνίας που παρέχουμε σε συνεργάτες και πελάτες μας, η υποστήριξη των εργασιών αποτελεί μια εύκολη διαδικασία για όλους. Χρειάζεται να αναφερθεί πως φροντίζουμε να ανανεώνουμε την πλατφόρμα μας ανά τακτά διαστήματα, ώστε να γίνεται ολοένα και πιο εύχρηστη συμβαδίζοντας πάντα με τις απαιτήσεις της εποχής και την πρόοδο της τεχνολογίας.

Συνεργαζόμαστε με απόλυτα εξειδικευμένους καθηγητές (όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών διπλωμάτων) όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι καλύπτουν κάθε ενότητα του ΕΑΠ τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα και τις θεματικές ενότητες του ΕΑΠ, τότε πατήστε σε αυτό τον σύνδεσμο: https://www.sbs-studies.gr/elliniko-anoikto-panepistimio-eap

Το SBS Studies αποτελεί το καλύτερο φροντιστήριο για την υποστήριξη των φοιτητών του ΕΑΠ

Οι υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίας μας:

  • Στοχεύουν στην υποστήριξη των φοιτητών κατά την εκπόνηση των προπτυχιακών τους εργασιών, όλων των τμημάτων του ΕΑΠ.
  • Υποστήριξη στη διεκπεραίωση μεταπτυχιακών εργασιών αντίστοιχα από όλα τα τμήματα του ΕΑΠ.
  • Εποπτεία και έλεγχος ποιότητας, λογοκλοπής και σταδιακής εξέλιξης των εργασιών από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος μας είναι οι πελάτες να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα κατά τη συγγραφή του πονήματος, ώστε με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίζεται αφενός η ποιότητα, και αφετέρου να επιβεβαιώνεται η ορθή ανάπτυξη αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, λαμβάνουμε τις αντίστοιχες ανατροφοδοτήσεις, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Θεωρούμε πως είναι εποικοδομητικό οι πελάτες μας να έχουν λόγο και άποψη κατά την πρόοδο της εργασίας, χωρίς να λαμβάνουν απλώς ένα τελικό έτοιμο κείμενο.
  • Οι συνεργάτες μας και εμείς είμαστε διαθέσιμοι για παραγωγικό διάλογο, επεξηγήσεις, βοήθεια και στήριξη των φοιτητών από την ημερομηνία ανάληψης έως και της παράδοσης της εργασίας.
  • Παρέχεται συλλογή της απαιτούμενης βιβλιογραφίας και αποστολή της στον πελάτη.
  • Πλήρης τήρηση των προδιαγραφών εκπόνησης και των κανόνων του προγράμματος σπουδών του ΕΑΠ.
  • Όταν μια εργασία περιλαμβάνει ερευνητικό μέρος, πέραν της υλοποίησής του, φροντίζουμε στην επίλυση αποριών ή προβληματισμών του φοιτητή, αναφορικά με τη στατιστική ανάλυση, το πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε κ.λπ.
  • Άμεση επικοινωνία του πελάτη με τον συνεργαζόμενο καθηγητή, όσο και με την ομάδα υποστήριξης του φροντιστηρίου.
  • Κάθε εργασία είναι μοναδική και συγγράφεται εξ’ αρχής βάσει των απαιτήσεων και των οδηγιών που έχουν δοθεί από τον πελάτη και το ΕΑΠ. Σε κάθε περίπτωση, το φροντιστήριο εγγυάται την ορθή και πλήρη τήρηση αυτών.
  • Υποστηρικτικά μαθήματα με τη χρήση του Skype κατά τη χρονική περίοδο του κάθε εξαμήνου και του ακαδημαϊκού έτους κατ’ επέκταση.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου περιεχομένου και η αποδοτική συνεργασία, με απώτερο στόχο την επίτευξη του επιθυμητού και ικανοποιητικού αποτελέσματος.


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil