Blog με φοιτητικά νέα για όλα τα τμήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

Εκπαιδευτική Πύλη του ΕΑΠ (EAP Portal)

Εκπαιδευτική Πύλη του ΕΑΠ (EAP Portal)

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο  έχει σχεδιάσει την Εκπαιδευτική του Πύλη, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών, μεγάλο μέρος των οποίων φοιτά εξ αποστάσεως. Μέσω του Eap Portal, http://portal.eap.gr/,  οι φοιτητές μπορούν να περιηγηθούν στις «Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία», στους «Ηλεκτρονικούς Χώρους Εκπαιδευτικής Διαδικασίας», στην «Υπηρεσία Τηλεδιασκέψεων» και στο « Αποθετήριο Ψηφιακού Διδακτικού Υλικού».

«Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία»: Οι φοιτητές εισέρχονται με τους κωδικούς τους, ώστε να διαμορφώσουν το λογαριασμό τους, να βλέπουν τη βαθμολογία τους και να ενημερώνονται για τις αντίστοιχες θεματικές ενότητες.

«Ηλεκτρονικοί Χώρους Εκπαιδευτικής Διαδικασίας»: Οι φοιτητές εισέρχονται ώστε να καταθέσουν τις εργασίες τους για τις αντίστοιχες θεματικές ενότητες που έχουν επιλέξει.

«Υπηρεσία Τηλεδιασκέψεων»: Πρόκειται για την εικονική τάξη του ΕΑΠ, όπου οι φοιτητές παρακολουθούν ηλεκτρονικά μαθήματα και συμμετέχουν σε αυτά.

Μέσω των Υπηρεσιών Τηλεδιασκέψεων παρέχονται:

  • Πραγματοποίηση online ερευνών για συγκέντρωση δείγματος και αξιολογήσεων
  • Προβολή διαδραστικού υλικού
  • Ολοκλήρωση με συστήματα διαχείρισης μαθησιακών διαδικασιών
  • Αμφίδρομο ήχο και βιντεοδιάσκεψη πολλών συμμετεχόντων την ίδια χρονική στιγμή
  • Παρουσίαση εμπλουτισμένου υλικού
  • Tools τηλεσυνεργασίας

Με αυτόν τον τρόπο, οι σπουδαστές μπορούν μέσω του διαδικτύου να λαμβάνουν μέρος, όντας σε διαφορετικό μέρος από εκείνο που γίνεται η διάλεξη, σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν σε κάποιο ηλεκτρονικό μάθημα,  να το παρακολουθήσουν εκ νέου σε άλλη χρονική στιγμή.

«Αποθετήριο Ψηφιακού Διδακτικού Υλικού»: Στην παρούσα επιλογή, οι σπουδαστές μπορούν να ανατρέξουν σε εργασίες που έχουν ήδη εκπονηθεί.

Ζητήστε κοστολόγηση εργασίαςΕίναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Το φοιτητικό φροντιστήριο SBS Studies, συνιστά την καλύτερη επιλογή φροντιστηρίου για το ΕΑΠ λόγω της δεκαετούς και πλέον εμπειρίας μας και της απόλυτης εξειδίκευσής μας πάνω στις απαιτήσεις κάθε διδακτικού έτους, από την έναρξη έως τη λήξη του. Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου περιεχομένου και η αποδοτική συνεργασία, με απώτερο στόχο την επίτευξη του επιθυμητού και ικανοποιητικού αποτελέσματος. Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στις εργασίες ΕΑΠ, στις δραστηριότητες ή σε ότι άλλο δυσκολεύεστε με παραδείγματα, υποδείγματα εργασιών και λύσεις για την καλύτερη κατανόηση.

 


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Όλες μας οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να προάγουν τη μάθηση και να ενισχύσουν τις γνώσεις των φοιτητών. Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Δείτε τα σχόλια των πελατών μας και τα βραβεία μας. Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Βραβείο αριστείας, ποιότητας και εξυπηρέτησης για τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες:

sbs studies awards 2020 banner

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακηρυχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες μας αφορούν εκπαίδευση εξ'αποστάσεως, κυρίως ατομική. Τα μαθήματα χρώνονται με την ώρα και όλα τα παραγόμενα προσφέρονται αυστηρά και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς και προσωπική χρήση. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να σεβαστούν τους όρους χρήσης και τους όρους καλής χρήστης των υπηρεσιών. Το φροντιστήριο λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για να φέρει σε επικοινωνία τους φοιτητές που αναζητούν μαθήματα με τους καθηγητές, γνώστες των αντικειμένων.

DMCA.com Protection Status

008 graduation 011 pencil