Πτυχιακές Εργασίες | Εκπόνηση Πτυχιακών Εργασιών | Πτυχιακή Εργασία Πρότυπο | Στήριξη στη συγγραφή πτυχιακής εργασίας

Εγγυημένη ποιότητα - Μοναδικές - Αυθεντικές εργασίες - Παράδοση στην ώρα τους!

ptyxiakes ergasies tei aei

 

Η συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας για εμάς στην SBS Studies είναι μια μεγάλη υπόθεση και για το λόγο αυτό κάθε εργασία την αναλαμβάνει εξειδικευμένος συνεράτης, κάτοχος μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων. Αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη σε προπτυχιακές - μεταπτυχιακές - πτυχιακές εργασίες (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση, έρευνα, συγγραφή, απομαγνητοφώνηση, σχεδίαση πληροφοριακού συστήματος ή Android εφαρμογής κ.λ.π.).

Κάθε εργασία είναι μοναδική και αυθεντική καθώς συγγράφεται από την αρχή με βάση τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, κάθε εργασία την αναλαμβάνει υπεύθυνα ένας εξειδικευμένος συνεργάτης τους SBS Studies με τον οποίον θα είστε σε άμεση επικοινωνία κατά τη διάρκεια στήριξης και εκπόνησης μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών. Οι συνεργάτες της εταιρείας αναλαμβάνουν υπεύθυνα, αξιόπιστα και με 100% εχεμύθεια τις εργασίες σας ανεξαρτήτου έκτασης και επιπέδου δυσκολίας. Κάλυψη σε όλα τα τμήματα Ελλάδας και Κύπρου.

Όλες οι εργασίες ελέγχονται από ειδικό λογισμικό για να είστε σίγουροι για την μοναδικότητα και αυθεντικότητα της εργασίας σας. 

Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2510-837211 ή στο 6939647190 , μέσω e mail: info@sbs-studies.gr ή πατήστε το παρακάτω κουμπί για να συμπληρώσετε την αίτηση με τις πληροφορίες προκειμένου να σας βοηθήσουμε.

Εγγυόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα και κατά τη συνεργασία μας φροντίζουμε να κάνουμε την εμπειρία σας ευχάριστη με συχνές ενημερώσεις, τμηματικές παραδόσεις και επίλυση αποριών άμεσα από τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών του SBS Studies!

 

Η διαδικασία εκπόνησης πτυχιακής εργασίας  αποτελείται από τα εξής βήματα:

  1. Καθορισμός θέματος - Ερευνητικών στόχων: Βασική αρχή στην επεξεργασία ενός νέου θέματος είναι ο προκαθορισμός του αντικειμένου και των εργαλείων διερεύνησής του.
  2. Δομή Πτυχιακής Εργασίας - Σκελετός και περιεχόμενα της εργασίας: Πριν τη συγγραφή και το διάβασμα της βιβλιογραφίας, ο φοιτητής θα πρέπει να οργανώσει το περιεχόμενο της εργασίας. Το γενικό αρχικό πλάνο θα τον βοηθήσει στην οργάνωση και ολοκλήρωση της εργασίας, αν και κατά κανόνα πάντα γίνονται τροποποιήσεις σε αυτό το στάδιο.
  3. Βιβλιογραφική έρευνα (literature review) : Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει την έρευνα και περισυλλογή στοιχείων, τα οποία καθορίζονται από το αντικείμενο μελέτης και τα εργαλεία διερεύνησης του. Οι πηγές χαρακτηρίζονται σε πρωτογενείς και δευτερογενείς. Το πρώτο αφορά βιβλία, δημοσιεύσεις, εργασίες στην πρωτότυπή τους έκδοση, ενώ το δεύτερο αφορά επεξεργασμένα πρωτογενή στοιχεία, όπως για παράδειγμα μια μετάφραση. Η βιβλιογραφική έρευνα μπορεί να γίνει είτε σε σχετικές βιβλιοθήκες, είτε στο ιντερνέτ με τη βοήθεια μηχανών αναζήτησης και σε online βιβλιοθήκες.
  4. Δημιουργία διαγράμματος : Στο στάδιο αυτό διαμορφώνεται το τελικό διάγραμμα της εργασίας το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει ο φοιτητής όσο το δυνατόν πιστότερα. Το πλάνο της εργασίας μπορεί να διαφοροποιηθεί στην πορεία.
  5. Πρακτικό μέρος εργασίας - Δημιουργία Εφαρμογής ή Διαδικτυακής Εφαρμογής ή Διεξαγωγή Έρευνας: Οι περισσότερες εργασίες έχουν και πρακτικό μέρος (Έρευνα ή Δημιουργίας κάποιας εφαρμογής). Αναλαμβάνουμε ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες. Ερωτηματολόγια και συνεντεύξεις ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορά. Μετά την συλλογή όλων των πληροφοριών ξεκινάει η διεξαγωγή της έρευνας ή η δημιουργία της εφαρμογής. Η εφαρμογή μπορεί να είναι κάποιο πληροφοριακό σύστημα, μια διαδικτυακή εφαρμογή ή μια εφαρμογή για κινητά Android.
  6. Συγγραφή τελικού κειμένου: Η τελική φάση της εργασίας είναι η σύνταξη του κειμένου. Η τελική της παρουσίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το περιεχόμενό της πρέπει να είναι κατανοητό στους αναγνώστες. Παράλληλα το κείμενο πρέπει να τηρεί διεθνώς καθιερωμένους κανόνες και τύπους σύνταξης επιστημονικών κειμένων. Γι αυτό και η βιβλιογραφία είναι απαραίτητη για την παρουσίαση μιας επιστημονικής μελέτης και την δημοσίευση σε κάποιο βιβλίο ή επιστημονικό περιοδικό. Οι παραπομπές επίσης, μέσα στο κείμενο βοηθούν την περαιτέρω μελέτη του αναγνώστη, ο οποίος μπορεί να ανατρέξει στις πηγές και να λάβει μεγαλύτερη πληροφόρηση
  7. Βιβλιογραφία - Περιεχόμενα - Παραρτήματα - Ευχαριστίες: Στο τέλος της κάθε εργασίας παρατίθενται οι βιβλιογραφία και τα παραρτήματα, ενώ τα περιεχόμενα μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος. Τέλος, η βιβλιογραφία πρέπει να είναι χωρισμένη σε ελληνική και ξενόγλωσση, να έχει συγκεκριμένη και τυποποιημένη μορφή και να υπάρχει παράλληλα και μέσα στο κείμενο μέσω παραπομπών. Οι ευχαριστίες στην πτυχιακή εργασία μπαίνουν πάντα πριν τα περιεχόμενα

ptyxiakes ergasies sbsΗ εκπόνηση πτυχιακών εργασιών που αναλαμβάνει το SBS Studies συνοδεύεται από "Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας" για να είστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα! Όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένος οδηγός εκπόνησης εργασίας, το γραφείο χρησιμοποιεί τον πλήρη οδηγό του ΤΕΙ Αθηνών. Κάντε κλικ για να ανοίξει ο Οδηγός Εκπόνησης Πτυχιακών Εργασιών του ΤΕΙ Αθηνών και δείτε αναλυτικά τι θα πρέπει να γράψετε σε κάθε στάδιο και πως ακριβώς γίνεται η συγγραφή μιας πτυχιακής εργασίας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πτυχιακές Εργασίες Διοίκησης Επιχειρήσεων - Λογιστικής - Χρηματοοικονομικά Ναυτιλιακά Νοσηλευτικής - Φυτικής Παραγωγής - Διαιτολογίας - Διατροφολογίας - Φυσικοθεραπείας - Αυτοματισμού - Βιβλιοθηκονομίας - Πληροφορικής - Τουριστικών επιχειρήσεων - Παιδαγωγικά - Ιστορικά - Γεωπονίας - ΕΑΠ - ΑΠΚΥ 


Πτυχιακές Εργασίες | Εκπόνηση Πτυχιακών Εργασιών | Πτυχιακή Εργασία Πρότυπο | Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies | Στήριξη στη συγγραφή διπλωματικής εργασίαςΠτυχιακές Εργασίες Αθήνα - Θεσσαλονίκη

ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia