Ευχαριστούμε πολύ

Γραμματεία SBS Studies

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας με το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies (www.SBS-Studies.gr). 

Εντός 1 εργάσιμης ημέρας (αν πρόκειται για μεγάλη εργασία ή έχει πολλές απαιτήσεις ίσως να χρειαστούν περισσότερες ημέρες) ένας εξειδικευμένος συνεργάτης του γραφείου μας θα επικοινωνήσει μαζί σας. 

Ένα e-mail με τα στοιχεία που στείλατε καθώς και με την πορεία της συνεργασίας μας σας έχει αποσταλλεί στο email που δηλώσατε στην φόρμα επικοινωνίας. 

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το e-mail στα "εισερχόμενα" ελέγξετε και το φάκελο με τα  "ανεπιθύμητα". Αν δεν το λάβετε το email μπορείτε να μας καλέσει στο τηλέφωνο 2510-837211 ή στο κινητό 6939647190.

Να γνωρίζετε πως η ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι στις προτεραιότητές μας. Πατήστε στον επόμενο σύνδεμο για να δείτε πως ορίζουμε και πως διασφαλίζουμε την ποιότητα: https://www.sbs-studies.gr/politiki-poiotitas

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας! Αυτή είναι που μας κρατάει τόσα χρόνια στη κορυφή!

 


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia

Η χρήση του SBS Studies και όλων των υπηρεσιών είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τα εκπαιδευτικά πρότυπα και δεν παραβιάζει κανέναν από τους διακυρηχθέντες εκπαιδευτικούς κανονισμούς εφόσον τηρούνται οι όροι και οι κανόνες καλής χρήσης των υπηρεσιών.

Βρήκατε αυτό που θέλετε ή μήπως θα θέλατε κάποια καθοδήγηση;