Εισαγωγή πίνακα περιεχομένων πτυχιακής εργασίας στο Word 2016 (Βίντεο)

Πως να εισάγετε πίνακα περιεχομένων στο Word 2016 (Βίντεο)

Στον συγκεκριμένο οδηγό αναλύεται η εισαγωγή πίνακα περιεχομένων στο Word 2016 (η ίδια διαδικασία είναι και σε προηγούμενες εκδόσεις 2007, 2010). Ο στόχος είναι να δημιουργηθούν τα κεφάλαια με τον προκαθορισμένο τρόπο ώστε να ανανεώνεται αυτόματα ο πίνακας περιεχομένων σε κάθε αλλαγή. Ακόμα και ο αριθμός της σελίδας να ανανεώνεται αυτόματα.

01. Επιλογή Στυλ Επικεφαλίδας

Το πρώτο πράγματα που θα πρέπει να εφαρμόσετε είναι το στύλ "Επικεφαλίδας" στους τίτλους των κεφαλαίων. Αυτό γίνεται επιλέγοντας το κείμενο και πατώντας στην στην αντίστοιχη επιλογή της Επικεφαλίδας όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

microsoft-word-heading-format

Εφαρμόζετε την πρώτη επικεφαλίδα για τα βασικά κεφάλαια και την δεύτερη για τα υποκεφάλαια. 

Μετά την εφαρμογή των επικεφαλίδων το κείμενο θα έχει την παρακάτω δομή:

δομή μορφοποιημένου κειμένου με επικεφαλίδες στο word

02. Εισαγωγή αυτόματου πίνακα περιεχομένων

Τέλος για να προστεθεί ο αυτόματος πίνακας περιεχομένων θα πρέπει να πατήσετε στην καρτέλα Αναφορές -> Πίνακας Περιεχομένων -> Αυτόματος πίνακας περιεχομένων

αναφορές πίνακας περιεχομένων

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το παράδειγμα που αναφέραμε παραπάνω τότε ο πίνακας περιεχομένων σας θα πρέπει να μοιάζει με αυτόν της επόμενης εικόνας:

pinakas periexomenwn word2007


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia