Φοιτητικές Εργασίες ΕΑΠ | Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών ΕΑΠ

Οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προκειμένου να λάβουν το πτυχίο τους πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία 12 (δώδεκα) Θεματικές Ενότητες. Οι προπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι και τρεις ανά ακαδημαϊκό έτος ενώ οι μεταπτυχιακοί μέχρι και δύο. Στα πλαίσια παρακολούθησης κάθε Θεματικής Ενότητας, προβλέπεται η υποβολή ενός συγκεκριμένου αριθμού γραπτών εργασιών, έτσι ώστε οι φοιτητές να κατανοήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το αντικείμενο των σπουδών τους, αλλά και να συγκεντρώσουν την απαιτούμενη βαθμολογία για να κατοχυρώσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στις τελικές εξετάσεις.

Ζητήστε κοστολόγηση εργασίαςΕίναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά και να σας προσφέρουμε μερική ή πλήρη υποστήριξη κατά τη διάρκεια συγγραφής των εργασιών σας.

Εγγυόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα και κατά τη συνεργασία μας φροντίζουμε να κάνουμε την εμπειρία σας ευχάριστη με συχνές ενημερώσειςτμηματικές παραδόσεις και επίλυση αποριών άμεσα από τον συνεργάτη που έχει αναλάβει την εργασία μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Εργασιών!

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο SBS Studies διαθέτει συνεργάτες εξειδικευμένους σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Φοιτητικές εργασίες ΕΑΠ | Εκπόνηση φοιτητικών εργασιών ΕΑΠ

 


ptyxiakes ergasies sbs studies foititiko frontistirio

Με εμπειρία 10+ ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Με βάση την πελατο-κεντρική μας πολιτική, κάθε απόφαση που λαμβάνουμε έχει σαν στόχο την καλύτερη ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

guarantee rating safty

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή! Τα στοιχεία που ζητάει το SBS Studies ΔΕΝ μοιράζονται με κανέναν και η συλλογή τους έχει σαν μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Τα στοιχεία σας μεταφέρονται με ασφάλεια μέσω HTTPS όπως μπορείτε να δείτε και στην γραμμή διεύθυνσης μαζί με το χαρακτηριστικό εικονίδιο-λουκέτο.

https ssl asfaleia